Szoros csatákat játszhatunk a hétvégén

Szoros csatákat játszhatunk a hétvégén

  • Post category:Hírek

Jó erőfelmérő

Szombaton az ob II-ben Sopronban játszik férficsapatunk. A Balaton VK ellen 13, a Kanizsa ellen 16 órakor ugrik vízbe Petrovai Márton együttese.

 
Petrovai Márton így várja a mérkőzéseket: – Jó lehetőség ez a két meccs fiataljainknak, hogy a fizikálisan erősebb, érettebb ellenfelekkel szemben felmérjék saját képességeiket.
 

Szoros csatákat várnak az edzők

Vasárnap lány országos bajnokságokban hazai környezetben, a győri Aqua Sportközpontban a KSI-t fogadják csapataink, a mérkőzések délelőtt 10, 11.15 és 12.30 órakor kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a gyermek- és serdülőcsapat edzője: Szoros, kiélezett meccsekre számítok a hétvégén a KSI ellen. Bátor és koncentrált játékkal szeretnénk az idei szezonban most mi felül kerekedni az ellenfél játékán.
 
Vogel Zsolt, az ifik edzője: – A KSI mindhárom korcsoportban erős. Ha szoros eredményt tudunk elérni, azaz minél tovább meccsben maradunk, már elégedettek lehetünk. Ha pedig pontokat szereznénk, az hatalmas dolog lenne.
 

Magabiztosan várjuk a meccseket

A fiú országos bajnokságban az OSC-hez látogatnak fiataljaink, a meccseket vasárnap délelőtt 10, 11.30 és 13 órakor kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyermekcsapat edzője: – Magabiztosak vagyunk, úgy állunk hozzá a meccshez, hogy eredményesek legyünk, de tudjuk, ebben a korosztályban azért nehéz tervezni, egy betegség alaposan átírhatja a dolgokat mindkét oldalon. De természetesen a lehető legjobba szeretnénk kihozni a mérkőzésből, melyen elsősorban az lesz fontos, játékban mit tudunk megmutatni a tanultakból.

Petrovai Márton, a két idősebb korosztály edzője: – Nagyon kemény csata vár mindhárom korosztályra, de a kilenc pontért utazunk. Remek játékosokat és edzőket vonultat fel az ellenfelünk, de nekünk nem lehet más a célunk, mint a győzelem és az önfeledt játék.