Szintet léptünk a fiúknál

  • Post category:Vízilabda

Fiú Országos  UP bajnokságokKanizsa–Győri VSE 15–7 (4–2, 5–2, 1–3, 5–0)

Nagykanizsa, fiú ifjúsági országos bajnokság.

GYVSE: Móricz Flávió – Lázár Zsombor, Pintér Gáspár, Tatai Patrik, Végh Benedek 2, Mihalics Attila 1, Paár Balázs, Szaszák Tamás 2, Ferenczy Márton, Nagy Csongor 2, Mucza Erik Attila. Edző: Dubinák Péter.

Kanizsa–Győri VSE 12–12 (7–4, 2–2, 0–3, 3–3) – ötméteresekkel: 8–9

Nagykanizsa, fiú serdülő országos bajnokság.

GYVSE: Móricz Flávió – Szenczi Flórián 3, Hateier Mátyás 5, Borbély Sándor, Varga András, Mihalics Attila, Sass Levente, Szaszák Tamás 5, Ferenczy Márton, Nagy Csongor 4, Svec András Áron, Baross Gerzson Károly 4, Mucza Erik Attila. Edző: Dubinák Péter.

Kanizsa–Győri VSE 10–13 (1–5, 2–3, 2–3, 5–2)

Nagykanizsa, fiú gyermek országos bajnokság.

GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 4, Hateier Mátyás 1, Paár Balázs 3, Tatai Patrik, Varga András 1, Kovács Máté, Lázár Zsombor, Sass Levente, Baross Gerzson Károly 4, Svec András Áron, Horváth Zsombor, Borbély Sándor, Somogyi Mirkó. Edző: Hargitai Attila.

Dubinák Péter: – Sok fiatalabbal érkeztünk a meccsre, az ifiknél az utolsó negyedig jól tartottuk magunkat, de ott a fizikális erőfölény kijött. Összességében vállalható volt a játék és az eredmény is. A serdülőmeccsen a szív diadala volt a sikerünk, háromgólos hátrányból is megfordítottuk a meccset, és mivel itt is sok fiatalabbal álltunk fel, a győzelem még jobban felértékelődik.

Hargitai Attila: – Jól kezdtünk, az első két negyedben a védekezés és a támadás is remekül működött. A harmadik negyedben volt egy kis megingás, az időkéréssel rendeztük a sorokat. Az utolsó felvonásban pedig már variáltam a csapatot. Összességében elégedett vagyok a teljesítményünkkel