LEZÁRTÁK AZ ÉVET

ÉVZÁRÓ GÁLA 2016

Szinkronúszóink egy meghitt, családias eseménnyel zárták az idei esztendőt.
A Magyar Vilmos Uszoda pénteken este megtelt, hiszen sportolóink mellett, szülők, nagyszülők, testvérek is kiváncsiak voltak a már hagyományosnak mondható év végi gálára.
dr Kovácsné Juhász Márta a köszöntő szavakat követően, ismertette a számos szép eredményt, melyeket az év során értek el versenyzőink.
A kiemelkedő eredményeket elért sportolóink, Józsa Szonja, Kiss-Gergely Sára, Pintér Dorottya, Pintér Regina, Schmelczer Amira, Szemes Eszter, Varga-Bándy Hanna a felékészítő edzőiktől vehették át az elismeréseket.
Idén is átadásra került az “ÉV SZINKRONÚSZÓJA” győri díj, melyet Ónody Zsófia kapott.
Ezután következett a nagyon várt gálaműsor, melyben a kezdőktől, a már FINA kategóriában versenyzőkig mindenki helyet kapott.
A szülők, barátok, testvérek elismerő tapsa mellett, a látványos elemekkel tarkított előadás Pintérné Varga Eszter, dr Kovácsné Juhász Márta, Borbély Tamara és Schneider Fanni edzők munkáját is dícséri.
A lányok azért még párat edzenek karácsonyig, aztán következik az ünnepek alatt a jól megérdemelt pihenő, hogy aztán újult erővel kezdhessék a következő szezont.

ÁLDOTT BÉKÉS KARÁCSONYT