Folytatódik a bajnokság

Folytatódik a bajnokság

  • Post category:Hírek
A női OB I alapszakasza hosszabb szünet után folytatódik.

Mint ismeretes, januárban és februárban Európa- és világbajnokságot rendeztek a sportágban, ezért kellett leállítani a szezont bő két hónapra.
 
Szerdán 19 órakor csapatunk, az UNI Győr-GYVSE az Aqua Sportközpontban az UVSE-t fogadja. Mi 8 mérkőzést játszottunk, ezen egy győzelem és hét vereség a mérlegünk, ezzel jelenleg az utolsó helyen állunk, az UVSE öt győzelemmel, egy vereséggel a második. Az esélyes tehát egyértelműen az UVSE.

Vezetőedzőnk, Vogel Zsolt így várja a mérkőzést, illetve az alapszakasz második felét: „Ősszel voltak jó és rossz periódusok is a játékunkban. Természetesen a cél, hogy a jót megtartsuk, időben növeljük, a rossz szakaszokat pedig csökkentsük, illetve ezekben is javuljunk, így tudunk minél élvezetesebb meccseket játszani. Az UVSE ellen nincs rajtunk győzelmi kényszer, így felszabadultan tudunk vízilabdázni. Szeretném, ha nem görcsölnénk be, ne essünk pánikba. Alapvetően is azt tűztük a zászlónkra a szezon második felére, hogy elkerüljük a pánikot és megtartsuk a motivációt.