Ezekből a meccsekből lehet tanulni

Ezekből a meccsekből lehet tanulni

  • Post category:Vízilabda

Leány Nyári Kupa

Győri VSE–Polo SC 8–15 (1–5, 3–3, 2–4, 2–3)
Győr, Aqua Sportközpont, Ernst Ágnes lány gyermekkupa.
GYVSE: Nemes Flóra – Buruzs Anna Katica, Cser Petra 3, Korsós Kitti 5, Tánczos Réka, Tóth Veronika, Deésy Anna, Németh Sára Virág, Polgár Csenge, Lajtmann Boróka, Fogarasi Léna, Várhegyi Viktória, Torma Luca Emma. Edző: Hámori Péter

Hámori Péter: – Elégedett vagyok a csapattal, sokkal többet kaptam a lányoktól, mint vártam. Remélem, a bajnokságog hátralévő időben még fejlődünk, és a tétmeccseken még jobb teljesítményt nyújtunk.

Győri VSE–Polo SC 8–10 (1–2, 0–3, 5–2, 2–3)
Győr, Aqua Sportközpont, Ördög Éva lány serdülőkupa.
GYVSE: Torma Luca Emma 1 – Buruzs Anna Katica, Hateier Nelli, Horváth Dorina Anita, Cser Petra, Tóth Boglárka, Németh Veronika 5, Kamondi Olivia, Kiss Anita 1, Tánczos Réka, Korsós Kitti, Rédling Eszter 1, Nemes Flóra. Edző: Vogel Zsolt.

Győri VSE–Polo SC 2–11 (0–5, 0–2, 0–3, 2–1)
Győr, Aqua Sportközpont, Sipos Edit lány ifjúsági kupa.
GYVSE: Mozbauer Panna – Hateier Nelli, Horváth Dorina Anita 1, Németh Sára Virág, Tóth Boglárka, Németh Veronika, Kamondi Olivia, Kiss Anita, Tóth Veronika, Dróth Izabella 1, Rédling Eszter, Polgár Csenge. Edző: Vogel Zsolt.

Vogel Zsolt: – Serdülőben új védekezést gyakorolunk, ebbe még belecsúsztak hibák, ha ezek nincsenek, illetve nem kockáztatunk annyit, akár fordított is lehetett volna a vége. A támadójáték sem volt igazán acélos, ebben is fejlődni kell. Az ificsapatnál akkor kevesebb a gond, ha rendezett védelemmel fogadja az ellenfelet, a megúszásban van elmaradásunk és a fizikai különbségeket kell pótolni. A támadójátékban nagyon megérezzük a távozók hiányát. Összességében az ilyen meccsekből tudunk tanulni a szeptember huszadikai bajnoki rajtig. Már amennyiben elkezdődik a szezon, de nagyon bízunk ebben.