Voltak jó periódusok

Voltak jó periódusok

  • Post category:Vízilabda

Leány Országos Utánpótlás bajnokságok

BVSC-Győri VSE 18-2 (6-0, 4-2, 5-0, 3-0)

Budapest, Szőnyi úti uszoda, lány gyermek országos bajnokság.

GYVSE: Torma Luca Emma – Mozbauer Kata, Hateier Nelli, Horváth Dorina Anita, Virág Kunz Boglárka, Tóth Boglárka 1, Németh Veronika 1, Valiczkó Hanna, Buruzs Anna Katica, Cser Petra, Korsós Kitti, Balogh Luca, Rédling Eszter. Edző: Vogel Zsolt.

BVSC-Győri VSE 14-6 (1-1, 4-3, 2-1, 7-1)

Budapest, Szőnyi úti uszoda, lány serdülő országos bajnokság.

GYVSE: Mozbauer Panna – Mozbauer Kata, Dobos Csenge 3, Horváth Dorina Anita, Virág Panna, Tóth Boglárka, Pőcze Panna 3, Tímár Aporka, Hateier Nelli, Németh Veronika, Dróth Izabella, Rédling Eszter, Héda Benita. Edző: Vogel Zsolt.

BVSC-Győri VSE 11-2 (4-0, 4-0, 2-1, 1-1)

Budapest, Szőnyi úti uszoda, lány ifjúsági országos bajnokság.

GYVSE: Mozbauer Panna – Szücs Regina Anna, Dobos Csenge, Horváth Adrienn Ibolya 1, Virág Panna, Vaszari Julianna 1, Pőcze Panna, Tímár Aporka, Cser Emese, Dróth Izabella, Héda Benita. Edző: Vogel Zsolt.

Vogel Zsolt: – A gyerekcsapatnak a kezdeti megilletődöttség után volt jó periódusa, de reális jelenleg ez a különbség. Az első negyedben kicsit félszegek voltunk, sok volt a bizonytalanság, utána viszont partnerei tudtunk lenni a BVSC-nek. A serdülőket dicséret illeti, három negyedig jól tartottuk magukat, nagyobb fegyelmezettséggel, koncentrációval még szorosabb is lehetett volna a vége, de fizikálisan és fejben is elfáradtunk, illetve már bele is cseréltem. Az ifiknél rányomta bélyegét a teljesítményünkre, hogy többeknek a második meccse volt, s kijött a fáradtság. Nagyobb bizonyítási vágyat, akaratot vártam, a tizenegy kapott gól nem sok, a két dobott és a játék képe viszont nem tetszett annyira.