Voltak jó periódusaink

Voltak jó periódusaink

  • Post category:Hírek
BVSC-Zugló–UNI Győr-GYVSE 20–9 (4–4, 6–1, 4–3, 6–1)
 

Budapest, OB I-es női mérkőzés. V.: Bors, Juhász
 
BVSC: Kakas – Koltay 4, Mészáros-Farkas 2, Tóth R. 1, Dobos, Ármai 4, Tóth F., Koláróvá 2, Urvári 2, Kele 2, Batizi 1, Fekete F. 2, Polák, Doroszlai. Edző: Stieber Mercédesz.
 
UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Fogarasi, Molnár D., Finta K., Párkányi, Petik 2, Kiss A., Hetzl 2, Szedlák, Dróth, Drávucz 5, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.
 
Az első negyedben remekül tartottuk magunkat, kétgólos hátrányt dolgoztunk le a szakasz végére. A másodikban is egy ideig tartottuk a lépést a hazaiakkal, de de 7–5 után három gólt kaptunk, így jelentősebb hátrányba kerültünk. Nem tört meg bennünket ez sem, a folytatásban ugyanis megint kiegyenlített negyedet tudtunk játszani. A különbséget ugyan nem tudtuk csökkenteni, de mindössze egy góllal nőtt. Az utolsó nyolc percben aztán felőrölte ellenállásunkat a BVSC, mely végül 11 góllal győzött, de a meccs jelentős szakaszában méltó ellenfelei voltunk a fővárosiaknak.
 
Hargitai Attila: – Az első negyedben jól kezdtünk, döntetlennel tudtunk a második negyedre fordulni. Innentől kezdve úgy érzem, a mi lendületünk visszaesett, amit megbeszéltünk előre, hogy figyelünk a megúszásokra, átrántásokra, ezeket nem sikerült megoldanunk, mindemellett rengeteg kiállítást kaptunk, amit ellenfelünk jó százalékkal értékesített, így a BVSC elkezdte növelni a különbséget. Ezekből a hibákból tanulva, a héten becsülettel felkészülve várjuk a szombati, Tatabánya elleni mérkőzésünket. Az biztos, hogy nagyobb fegyelemmel és figyelemmel kell az elkövetkezendőkben játszanunk, ahogy már bebizonyítottuk, hogy erre képesek vagyunk.