Voltak jó megmozdulásaink

Voltak jó megmozdulásaink

  • Post category:Hírek

A címvédő gyakorlatilag a meccs elejétől kézben tartotta a találkozót.

 

UNI Győr-GYVSE–UVSE 4–19 (1–5, 0–6, 1–5, 2–3)

Győr, OB I-es női mérkőzés, zárt kapuk mögött. V.: Pintér Tordai.

 
GYVSE: Torma – Rádli 1, Finta, Gálicz, Vaszari, Török D., Németh V. 1, Huszti V., Huszti D., Kiss A., Szedlák, Dróth, Kurucz 2, Mozbauer. Edző: Vogel Zsolt .
 
UVSE: Magyari – Aubéli 3, Tiba 2, Kóka, Szücs, Varró, Baksa 1, Faragó 4, Szegedi, Golopencza N., Irmes, Peresztegi-Nagy K. 7, Hajdú 2, Golopencza Sz. Edző: Benczur Márton.
 
A címvédő gyakorlatilag a meccs elejétől kézben tartotta a találkozót. A győriek igyekeztek megnehezíteni az esélyesebb vendége dolgát, de igazából csak az utolsó nyolc percben volt kiegyenlítettebb a játék képe.
 
A győriek számára a szombati, Tatabánya elleni találkozó lesz a fontosabb, arra remek felkészülés volt a fővárosiak elleni összecsapás.  
 
Vogel Zsolt: – Ha ez edzőmeccs, akkor sokkal elégedettebb lennék. Így, hogy bajnoki pontokért ment a meccs, azért nem lehetek az, de az az igazság, az UVSE nagyon jól játszott, így nem volt könnyű dolgunk. Egyedül a negyedik negyedben mutattuk azt a játékot, amit ha az elejétől tesszük, akkor szorosabb is lehetett volna a vége. Azok kell dolgozunk, hogy az ilyen jó periódusokat ki tudjuk tolni minél hosszabb időre. Ehhez a megilletődöttséget le kellene vetkőznünk.
 
Benczur Márton: – Jól játszottak a lányok, voltak ugyan hibák, de büszke vagyok a csapatra. Jó győri együttest győztünk le magabiztosan. Elismerés illeti a hazaiakat azért a munkáért, amit évek óta végeznek. A fejlődés jól látszik a csapaton.
 
Torma Luca: – Az mindenképpen pozitívum, hogy meg tudtunk valósítani több olyan dolgot, amit előzetesen megbeszéltünk. Azon kell dolgoznunk, hogy ha majd jön a visszavágó, ott szorosabb legyen a vége.
 
Peresztegi-Nagy Kinga: – Nem olyan könnyű felpörögni egy kora délutáni meccsen, de a jó védekezésből tudtunk többször is gyorsan fordulni, ezekből pedig gólokat lőni. Örülök, hogy ilyen jól ment nekem is a játék.