Vegyes érzésekkel teli hétvége

Vegyes érzésekkel teli hétvége

  • Post category:Hírek

Két kemény mérkőzés

UNI Győr-GYVSE–Balaton VK 8–9 (3–3, 1–2, 2–0, 2–4)
Sopron, ob II-es férfimérkőzés
 
GYVSE: Mucza Erik Attila– Szenczi Flórián, Szenczi Dániel 3, Dzunic Dorde, Hajzer Dániel Zoltán, Varga András, Truszka Levente 1, Truszka Csanád Kemenes 2, Sass Levente, Szücs Dániel Márton, Paár Balázs, Baross Gerzson Károly 2, Hateier Mátyás, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
UNI Győr-GYVSE–Kanizsa 14–7 (2–2, 4–1, 5–2, 3–2)
Sopron, ob II-es férfimérkőzés
 
GYVSE: Mucza Erik Attila– Szenczi Flórián 1, Szenczi Dániel, Dzunic Dorde, Hajzer Dániel Zoltán 2, Varga András, Truszka Levente 3, Truszka Csanád Kemenes 5, Sass Levente, Szücs Dániel Márton 3, Paár Balázs, Baross Gerzson Károly, Hateier Mátyás, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – Két kemény mérkőzésünk volt. A balatoni csapat ellen a játék egyik elemében sem vitézkedtünk sajnos. Úgy gondolom, nem mehet mindig úgy, ahogy eltervezzük, így alulmaradtunk az ellenféllel szemben. A második mérkőzésen a Nagykanizsa csapatával csaptunk össze. Itt már teljesen más volt az képe a meccsnek. Masszív védekezés és eredményes támadás jellemezte a csapatot. Elégedett lehetek.
 

A fejlődés határtalan

 
OSC–GYVSE-UNI Győr 5–13 (1–3, 1–4, 1–5, 2–1)
Budapest, fiú gyermek országos bajnokság.
 
GYVSE: Molnár Mátyás – Szabó Zsombor, Szedlacsek Barnabás, Gyűrűs András 1, Timsina Kristóf 1, Timsina Bence, Kárpáti Juhász Gergely 1, Bognár Bálint, Dinnyés Benedek Zétény 1, Deésy Ádám 8, Józsa Dániel, Gál Vince, Stifter Áron 1, Lukács Dárius Hannibál, Farkas Dávid. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Úgy érzem, egyre jobbak vagyunk. Vannak kiemelkedőbb egyéni teljesítmények, de csapatként is megvan a kohézió, ennek is köszönhetően mindenki tudott játszani. Ezen az úton kell haladnunk tovább.
 
OSC–GYVSE-UNI Győr 8–12 (0–3, 1–3, 3–2, 4–4)
Budapest, fiú serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 4, Paár Balázs 5, Raffai Ruben, Erős Benedek, Varga András, Kovács Máté Csaba, Borbély Sándor, Sass Levente, Bognár Roland, Timsina Kristóf 1, Bognár Bálint, Deésy Ádám 2, Molnár Mátyás. Edző: Petrovai Márton.
 
OSC–GYVSE-UNI Győr 8–7 (3–1, 3–1, 0–4, 2–1)
Budapest, fiú ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Mucza Erik Attila– Szenczi Flórián 1, Hateier Mátyás 2, Raffai Ruben 2, Paár Balázs, Varga András 2, Bognár Roland, Kovács Máté Csaba, Borbély Sándor, Nagy Csongor, Erős Benedek, Baross Gerzson Károly, Sass Levente, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – A serdülőmérkőzésen olyan stabil védekezést nyújtottak a fiúk, hogy az a jövőre nézve nagyon biztató. Utána egyből, tizenöt perc múlva már újra küzdhettek a srácok. Mondanom se kell, ez a kevés pihenő nem tett jót a játékosoknak. Ificsapatunk négy ifi és tíz serdülőkorú játékosból áll. Nem robotok, akik be vannak programozva, hogy nyolc negyedet pihenő nélkül végig vigyenek. Az első félidőben 6–2-re vezetett az ellenfél. A nagyszünetben mondtam a fiúknak, hogy most jött el a holtpont és ezen mindenki átesik, legyenek türelemmel. Az utolsó negyedben feljöttünk hét-hétre. Magáért beszél az egy kapott gól majdnem két negyed alatt. Volt lehetőség a vezetésért támadni. Sajnos nem sikerült. Végül az OSC nyert. Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, mert óriási küzdeni tudás jellemezte őket. Az utolsó pillanatig hajtottak és nem adták fel a játékosok. Az ilyen meccsekért is érdemes dolgozni nekem és a játékosoknak egyaránt. Rengeteget tanultunk most is. A fejlődés pedig határtalan, csak akarni kell.
 

Nem elégedetlenek az edzők

 
GYVSE-UNI Győr–KSI 16–15 (3–4, 4–2, 3–6, 6–3)
Győr, Aqua Sportközpont, lány gyermek országos bajnokság
 
GYVSE: Jámbor Laura – Szerb Dorka 2, Horváth Bianka 3, Iszak Tamara 3, Sásdi Lisa Marie, Novák Lili, Fogarasi Léna 3, Gál Csenge, Svec Anna Sába 4, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára, Kovács Roxána 1. Edző: Antalóczy Dorka.
 
GYVSE-UNI Győr–KSI 7–19 (2–4, 1–5, 3–5, 1–5)
Győr, Aqua Sportközpont, lány serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Horváth B. 2, Mosonyi Hanna, Gál Csenge, Fogarasi Léna 3, Deésy Anna, Svec Anna Sába 1, Imre Fruzsina, Finta Zsuzsanna 1, Kovács Roxána, Jámbor Laura. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka: – A gyerekmérkőzés a várakozásoknak megfelelően alakult. A mérkőzés elején az ellenfél centerjátékból tudott mindig eredményes lenni, mi pedig gyűjtöttük a hibapontokat. A harmadik negyed végére kétgólos hátrányban voltunk. Azonban a negyedik negyedre rendeződött a védelem és az  utolsó percben tudtunk fordítani az eredményen. Izgalmas, küzdős meccs volt, nagyon gratulálok a lányoknak, hogy sikerült a győzelmet megszerezni. Összességében a serdülők meccsével is elégedett vagyok, ebben a korosztályban a lényeg, hogy a fiatalabbak minél több mérkőzéstapasztalatot szerezzenek és élvezzék a játékot. Amire mindkét korosztályban nagyobb hangsúlyt kell fektetni, azok a blokkok és a zónavédekezés gyakorlása.
 
GYVSE-UNI Győr–KSI 1–13 (0–3, 0–2, 0–4, 1–4)
Győr, Aqua Sportközpont, lány ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Hateier Nelli, Novák Lili, Sásdi Lisa Marie, Szerb Dorka, Deésy Anna, Kiss Anita 1, Iszak Tamara, Szücs Luca Sára, Finta Zsuzsanna. Edző: Hargitai Attila.
 
Hargitai Attila: – A végeredmény nem feltétlenül kecsegtető első ránézésre, viszont a mérkőzés képe alapján nagyon is elégedett lehetek. Összességében a tizenhárom kapott gól úgy gondolom, belefér. A lányok nagyon sok energiát fektettek a védekezésbe, jól működött a zónavédekezésünk, volt legalább négy-öt blokkunk, voltak labdaszerzéseink, illetve ezek mellett ami fontos, egy-két gólt leszámítva nem ajándékoztunk könnyű gólokat a KSI-nek. Talán a támadásra emiatt nem maradt elég erőnk, de azt mindenféleképpen megemlíteném, hogy itt is szépen tudtuk építeni a támadásainkat, csak a lövéseink minősége már gyengére sikeredett, vagy feladtuk a lövőlehetőséget a gyorsabb visszazárás miatt. Összességében a védekezésnek örülök, a támadásban fejlődnünk kell, de türelmesnek is kell lennünk magunkkal szemben, hiszen a két ifikorú játékosunkat két-három-néy évvel fiatalabb játékosok egészítik ki.