Utánpótlás program a november 6-7-i hétvégén

Utánpótlás program a november 6-7-i hétvégén

Mindenki játsszon

Vasárnap a DVL gyermek IV-bajnokságban Székesfehérváron játszik csapatunk. Először 10 órakor az ajkai Cápa VK, majd 12-kor a Tatabánya lesz az ellenfelünk.

Kutasi Rómeó edző: – Teljes kerettel, tizenhat gyerekkel utazunk el. Szeretnék mindenkinek lehetőséget adni, az eddig kevesebbet játszóknak meg főleg. Amit várok, hogy a tanultakat viszont lássam a medencében, illetve hogy a gyerekek élvezzék a játékot.


Erős ellenfél a Fehérvár

Vasárnap az országos bajnokságban a gyerek, serdülő és ifjúsági fiúcsapatunk is Székesfehérváron száll vízbe. A gyerekmeccs 16, a serdülő- 17.15, az ifjúsági 18.30 órakor kezdődik.

Hargitai Attila, a gyerekcsapat edzője: – A Fehérvár az eredményeit tekintve erős csapatnak számít a csoportban. Ennek ellenére mindent megteszünk, hogy jó játékkal meglepetést tudjunk okozni, jó meccset tudjunk játszani, hiszen a csapatban ez benne van.

Dubinák Péter, az idősebbek edzője: – Tavaly a serdülők ötösökkel veszítettek csak. Most is hasonló szinten van a két csapat, remélem, ezúttal is szoros mérkőzést tudunk játszani. Az ifiben nálunk előbbre tartanak a fehérváriak. Amit igazán várok, hogy gyorsan rendezzük fejben a dolgokat, mert csak így tudunk javulni az előző hetek teljesítményéhez képest.