Utánpótlás eredmények – október 16-17-i játéknap

Utánpótlás eredmények – október 16-17-i játéknap

Pozitív hétvégét zártak csapataink a DVL gyermek bajnokságban, a fiúk gyermek bajnokságon remek volt a védekezése a csapatunknak, a serdülő és ifi csapat számára viszont jókor jön a szünet, hogy rendezni lehessen a sorokat. Íme a mérkőzések jegyzőkönyvei az edzői értékelésekkel együtt.

Győri VSE–Soproni VSE 3–8 (0–1, 1–2, 1–2, 1–3)
Dorog, DVL gyermek I-bajnokság.

GYVSE: Tóbiás Bence – Kolozsváry-Kutas Zétény 1, Biró Botond, Németh Levente, Tóth Gergely, Koczka Kornél, Horváth Richárd, Stifter Áron, Szeder Áron Milán, Borbély Sándor, Kovács Máté Csaba 2, Timsina Kristóf, Varga Ádám, Molnár Mátyás, Knoll Máté. Edző: Lajtai Andor.

Győri VSE–Új-Hullám 24–4 (7–0, 5–0, 7–2, 5–2)
Dorog, DVL gyermek I-bajnokság.

GYVSE: Tóbiás Bence – Kolozsváry-Kutas Zétény 2, Biró Botond 2, Németh Levente 2, Tóth Gergely 3, Koczka Kornél 1, Horváth Richárd, Stifter Áron 1, Szeder Áron Milán 1, Borbély Sándor 6, Kovács Máté Csaba 1, Timsina Kristóf 3, Varga Ádám 2, Molnár Mátyás, Knoll Máté. Edző: Lajtai Andor.

Lajtai Andor: – A tanulás, előrelépés a cél ebben a bajnokságban. Ennek tökéletesen meg is felelt a két meccs, összességében pozitív visszajelzéseket kaptam. Az első meccsen a soproniak az országos bajnokságban is szereplő kerettel álltak ki, így ők elég erősek. Ennek ellenére a félidőig szoros volt az állás. A védekezés rendben volt, támadásban kell agilisabbnak lenni, de idővel jobb lesz ez. Kicsit elfáradtunk a hajrára, de elégedettek voltunk, reális eredmény született. A második mérkőzésen még kezdőbb, gyerekcipőben járó csapat volt az ellenfél. Lehetett sort cserélni, mindenkinek jutott játéklehetőség. Azt kértem, hogy a gyerekek élvezzék a játékot és a tanultakat próbálják visszaadni. Ez sikerült is.


Győri VSE–Balaton VK 12–4 (5–1, 3–1, 2–2, 2–0)
Győr, Aqua Sportközpont, fiú gyermek országos bajnokság.

GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba, Paár Balázs 4, Raffai Ruben 2, Kolozsváry-Kutas Zétény, Varga András 3, Biró Botond, Lázár Zsombor 2, Sass Levente, Bognár Roland, Svec András Áron 1, Borbély Sándor, Erős Benedek. Edző: Hargitai Attila.

Hargitai Attila: – Úgy gondolom, a jó védekezésünkkel nyertük meg a mérkőzést. Voltak labdaszerzéseink, Tóbiás Bence a tőle megszokott magabiztossággal védett, valamint sokszor az ellenfelünk nem tudott helyzetet kialakítani. Ebből a jó védekezésből könnyebben tudtunk támadást építeni. A helyzetkihasználásunkon, valamint az emberelőnyös szituációkon van még mit csiszolni. Örülök a győzelemnek, ezt az elszántságot, akaratot szeretném a csapaton látni a jövőben. Gratulálok a srácoknak.


Győri VSE–Balaton VK 5–9 (1–2, 1–3, 0–1, 3–3)
Győr, Aqua Sportközpont, fiú serdülő országos bajnokság.

GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba, Hateier Mátyás 3, Raffai Ruben 1, Tatai Patrik, Varga András, Erős Benedek, Karácsonyi András, Sass Levente, Nagy Csongor 1, Mucza Erik Attila, Svec András Áron. Edző: Dubinák Péter.

Győri VSE–Balaton VK 5–10 (1–0, 0–4, 2–2, 2–4)
Győr, Aqua Sportközpont, fiú ifjúsági országos bajnokság.

GYVSE: Mucza Erik Attila – Paár Balázs 1, Hateier Mátyás 1, Karácsonyi András, Tatai Patrik, Bognár Roland 1, Szaszák Tamás, Kocsis Ádám 1, Nagy Csongor 1, Lázár Zsombor, Kovács Barnabás. Edző: Dubinák Péter.

Dubinák Péter: – Tovább tart a vesszőfutásunk. Számomra érthetetlen dolgokat műveltünk a vízben. Ennek ez lett az eredménye. Jókor jön a szünet.