UP meccsen április első hétvégéjén

UP meccsen április első hétvégéjén

Veretlenek maradnánk

Szombat a Pesterzsébeti Uszodában a DVL gyermek I-bajnokságban szereplő csapatunk 14 és 16 órakor száll vízbe a Balatonfüred, majd a Dunaújváros ellen.

Lajtai Andor edző: – Már mindkét ellenfelüket megcsíptük a szezon során, bár ez a bajnokság elsősorban arról szól, hogy mindenki kapjon lehetőséget. Ennek ellenére szeretnénk jó eredményeket is elérni, hiszen vezetjük a csoportot, és megpróbáljuk továbbvinni a veretlenségünket.”


Nagy küzdelem várható

Vasárnap a győri Aqua Sportközpont ad otthont a fiú országos bajnokság következő fordulójának, ahol a gyerek-, a serdülő- és az ifjúsági csapat a Polo Academy ellen mérkőzik. A találkozók 10, 11.15 és 12.30 órakor kezdődnek.

Hargitai Attila edző: – A serdülő- és az ifjúsági meccsen komoly küzdelemre számítok, a gyerek korosztályban fontos lesz, hogy alázatosak tudjunk maradni, így a siker nem maradhat el.


Itthon visszavághatunk

Vasárnap a lány országos bajnokságban szereplő csapataink is hazai környezetben, az Aqua Sportközpontban ugranak medencébe. Az ellenfél az Eger korosztályos csapata lesz 14, 15.15 és 16.30 órakor.

Hámori Péter, a gyerekcsapat edzője: – Kemény mérkőzésre számítok, minden előfordulhat. Idegenben kikaptunk négy góllal, de akkor voltak hiányzóink. Ha most teljes létszámban tudunk kiállni, nyerhetünk.

Vogel Zsolt, az idősebb korosztályok edzője: – Hazai pályán mindenképpen szeretnénk visszavágni az Egerben elszenvedett vereségekért. Azok a meccsek szorosak voltak, próbáljuk kijavítani az ott elkövetett hibákat, és amennyiben ez sikerül, akkor mindkét meccset megnyerhetjük.