Tűzön-vízen a győzelmekért

Tűzön-vízen a győzelmekért

  • Post category:Hírek

Bizonyíthatnak a fiatalabbak

Szombaton a DVL gyerek II-bajnokságban a győri Aqua Sportközpont 33-as medencéjében 10 órakor a Tatabánya, 13 órakor a Velence ellen mérkőzünk.
 
Kutasi Rómeó edző: – Elsősorban azokra a játékosokra számítok, akik az országos bajnokságban kevesebb lehetőséget kapnak. Bízom benne, meg tudják mutatni azokat a dolgokat, melyeket sokat gyakorlunk az edzéseken.
 

Mindenki lehetőséghez jusson

 
Szombaton a DVL serdülőbajnokságban Budapesten, a Széchy-uszodában mérkőzünk a Sopronnal (11 órától és az Iron WP-vel (12.30-tól).
 
Petrovai Márton edző: – A cél, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon és megmutassa a legjobb arcát a vízben.
 

Újoncokat avatunk hazai pályán

 
Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban hazai pályán játszik a csapat. Az Aqua Sportközpont 33-as medencéjében 14.50 és 15.50-kor kezdődnek a meccsek a szombathelyi AVUS és a Kanizsa ellen.
 
Debreceni Nóra edző: – Ismét lesznek újoncok, mindenkinek sok lehetőséget szeretnék adni. A hazai pálya plusztöltetet jelent, bár mindenhova elkísérnek bennünket a szülők, de biztos még jobban izgulnak a gyerekek, hogy itthon játszhatnak. A héten volt egy edzőmeccs a fehérváriak ellen, ha ugyanazt a teljesítményt nyújtjuk, mint azon, akkor elégedett leszek.
 

Folytatni a jó

Vasárnap a lány országos bajnokságban Budapesten, a Szőnyi úti uszodában a BVSC lesz az ellenfél. A mérkőzések 10 (ifi), 11.15 (gyerek) és 12.30 (serdülő) órakor kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a két fiatalabb korosztály edzője: – Nem ismerjük az erőviszonyokat, de kemény meccsekre számítok. Ismét a védekezésre építünk elsődlegesen és szeretném, ha a Polo ellen mutatott, négy negyeden át tartó mozgásos, sok passzos támadójátékot tudnánk itt is tovább vinni.
 
Hargitai Attila, az ifik edzője: – A BVSC csapata komoly erőt képvisel, célunk ugyanaz, mint eddig, hogy sok jó, vagy hosszan tartó periódusunk legyen a mérkőzésen.
 

Tűzön-vízen a győzelmekért

 
Vasárnap a fiú Országos bajnokságban Balatonfűzfőn a Balaton VK ellen ugranak vízbe csapataink. A kezdési időpontok: 14 (serdülő), 15.15 (ifjúsági) és 16.30 (gyermek) óra.
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Bízom benne, hogy simán tudunk győzni. Az előző meccseken mutatott teljesítményt szeretném látni a meccsen. Ezekkel a mérkőzésekkel készülünk a Sopron, a Tatabánya és az Újpest elleni fontos párharcokra.
 

Petrovai Márton, a serdülő- és az ificsapat edzője: – Sok tehetséges fiatalból áll ellenfelünk, de nekünk magunkkal kell foglalkoznunk, hogy minél kevesebb hibával játsszunk. Tartsuk azt a magas hőfokot, ami az elejétől a végéig jellemezni kell majd bennünket! Kilenc pontért utazunk. Mindenki nevében mondhatom, hogy tűzön-vízen átmennek a fiúk a győzelmekért.