Tisztes vereség

Tisztes vereség

Szentes–GYVSE-UNI Győr 10–2 (2–1, 3–0, 3–1, 2–0)
Szentes, ob I-es női mérkőzés. V.: Várkonyi, Tóth Sz.

Szentes: Aranyi – Varga V. 2, Hevesi 3, Mácsai 1, Dankina 1, Kolarova, Tyukász, Mihály-Kádár, Bonca 1, Csiszár 1, Kövér-Kis R., Tóth F. 1, Forgó, Füsti. Edző: Matajsz Márk.

GYVSE: Kiss E. – Farkas A., Fráter, Baksa, Vaszari, Török, Németh V., Huszti V., Huszti D., Kovács P., Hor-váth D., Dróth 1, Kurucz 1, Torma. Edző: Vogel Zsolt

Az első negyed szoros csatát hozott, a hazaiak ugyan két gólt is szereztek, Kurucz révén sikerült szépíte-ni. A második szakaszban viszont csak a Szentes tudott gólt szerezni, így ellépett 5–1-re. A harmadik negyedben is próbáltuk tartani a lépést a házigazdákkal, akik újabb két góllal növelték előnyüket. Dróth azonban szépíteni tudott. Az utolsó felvonásban két gyors góllal tovább tudta növelte előnyét a Szen-tes, de aztán egy időkéréssel rendezte a sorokat Vogel Zsolt. A hátralévő majdnem hét percben újabb gólt már nem kaptunk, így végül becsülettel helytállt csapatunk a szentesiek vendégeként.

Vogel Zsolt: – Azt gondolom, a különbség túlzó, nem játszottunk rosszul, jól védekeztünk, a támadásunk, a helyzetkihasználásunk viszont kissé döcögött. Emellett volt két-három olyan szituáció, hogy a kihagyott helyzetünkből mi kaptunk gólt. Ezekre nagyon oda kell figyelni, minimum ki kell védekezni ezeket a helyzeteket, ha már gólt nem lövünk előtte. Amit még kiemelnék, az a kapusteljesítmény, mert jól védett a kapusunk. A következő meccsen szeretnénk győzni, de ezek a hibák, amelyeket most is el-követtünk, a Tatabánya ellen meccset eldöntő hibák lehetnek.