TÁJÉKOZTATÁS

TÁJÉKOZTATÁS

  • Post category:Vízilabda

Tervezett edzőtáborok tornák jelenlegi helyzete

Szervusztok, mint tapasztaljátok, a járvány helyzetnek még messze nincs vége. A Kormány, a MOB, a SOSZ és az Országos Sportági Szakszövetségek is sorra jelentetik meg az általános, vagy éppen speciális eljárási szabályokat, ajánlásokat.

Kérünk mindenkit, nagyon figyeljen oda, mind a magunk, mind a hozzátartozóink, idősek érdekében az utasításokra. Tartsuk be higiéniás szabályokat!

Csak közösen lehet lassítani a vírus terjedését.

A tervezett edzőtáborok, tornák jelenlegi helyzetéről.

1. A március 23. ra tervezett Barcelonai edzőtábor, ifi-serdülő lányok

A költségeket mind befizettük, szállás és repülő jegy is. 

A Bécs – Barcelona járatot a légitársaság törölte. Egyenlőre sikerült költségmentesen átfoglalni a jegyeket és a szállást is május 25. – 28. közé. Ez még március elején történt, nem voltak még ennyire előrehaladott intézkedések.

Természetesen figyeljük a hazai és a nemzetközi intézkedéseket és a biztonságos utazás feltételeit. Amennyiben nem látjuk teljes mértékben garantáltnak a sportolóink és edzőink egészségének megóvását, úgy természetesen tovább tárgyalunk mind a repülő társasággal, mind a szállodával. A befizetett pénzek sorsa attól függ mit tudunk elérni.

2. Az április vége, május eleje Athéni torna, gyermek leány

Itt szerencsére csak a repülőjegyeket fizettük ki.

Ebben az esetben is a légitársaság törölte az eredeti időpontban induló járatát, felajánlott helyette más járatot, amit végig is beszéltünk a hotellel, illetve a Görög szervezőkkel. Nem módosítottuk még a regjegy foglalásokat.

Itt is az a helyzet, amit az előbbiekben írtam, folyamatosan figyeljük a járvány alakulását és annak ismeretében döntünk. Ha a szervező lemondja a torna megrendezését, akkor megoldódik az ügy. A befizetett pénzek (repülőjegy) sorsa attól függ, hogy mit sikerül érvényesítenünk.

3. Bochumi torna fiúknak

Nem fizettünk semmi előleget, még a buszt is csak szóban rendeltük meg, amit aztán felfüggesztettünk.

Itt is attól függ, hogy a járvány ügyi helyzet mit enged, feloldják-e, szervezhetnek-e tornát, lesz-e kellő garancia a biztonságos utazásra.

Többen kérdezték, hogy a meghatározott előleget (aki még nem rendezte) be kell-e fizetni. Nem kell befizetni !!! Amennyiben lemondásra kerül az torna, mindenkinek maradéktalanul visszafizetjük a korábban befizetett összegeket. Jelenleg az egyesületben távmunka keretében végzik a feladatukat az irodai dolgozók, így pénzkezelés nincs.