Szoros meccsekre számítunk a hétvégén

Szoros meccsekre számítunk a hétvégén

  • Post category:Hírek

Nehéz ellenfelek várnak ránk a hétvégén.

 

Még közelebb kerülnénk a házigazdákhoz

Szombaton a DVL Gyerek III. Bajnokságban Szombathelyen játszik csapatunk, 10 órakor a helyi AVUS, 11.30-kor a Cápa VK lesz az ellenfelünk.

Kutasi Rómeó edző: – A szombathelyiektől az előző körben kikaptunk négy góllal, most az a cél, hogy ismét szoros meccset játsszunk, és esetleg közelebb kerüljünk az ellenfélhez. A Cápa ellen magabiztos győzelmet arattunk legutóbb, bízom benne, ezúttal is mi örülhetünk majd.
 

A játék képe a fontos

Vasárnap a DVL Baby Bajnokságban a soproni Lővér uszodában 13.50-kor a Cápa VK, 15.10-kor a szombathelyi AVUS ellen játszanak legkisebbjeink.
 
Debreceni Nóra edző: – Az elmúlt időszakban többen is betegséggel küszködtek, de ez egy ilyen időszak. A kevesebb edzés ellenére bízom benne, hogy akik azért rendszeresen jártak az edzésekre, kihozzák a maximumot magukból, és az edzésen gyakoroltakat be tudják majd mutatni élesben is. Mindkét csapattal játszottunk már idén, ismerjük őket, de igazából a játék képe a fontos, már csak azért is, mert ebben a bajnokságban az eredményt nem számolják.
 

Az OSC-vel játszunk idegenben

Vasárnap a fiú országos bajnokságban a budapesti Nyéki uszoda 33-as medencéjében az OSC-vel játszunk. A meccsek 14.30 (gyermek), 16.00 (serdülő) és 17.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Újabb állomás lehet ez a mérkőzés a fejlődésünkben. A két csapat eddigi eredményei alapján bizakodhatunk abban, hogy újabb sikerrel vehetjük az akadályt.
 
Hargitai Attila, az idősebb korosztályok edzője: – Kemény ellenfél vár ránk idegenben, mindkét korosztályban eggyel előttünk áll az OSC. Hasonlóan az UVSE elleni meccshez, szoros eredményt várok, viszont idén sok ilyen meccset tudtunk a javunkra fordítani. Ha most is ezt az arcát mutatja a csapat, akkor van esélyünk a győzelemre.
 

Csökkenteni a különbséget

Vasárnap az FTC csapatait fogadjuk az országos lány bajnokságban. Az Aqua Sportközpont sátras medencéjében 10 órakor a serdülők, 11.15-kor a gyermekek, 12.30-kor az ifjúságiak szállnak vízbe.
 
Antalóczy Dorka, a két fiatalabb korosztály edzője: – Gyerekben mindenképpen szeretnénk csökkenteni a nagy különbséget, és serdülőben is az a cél, hogy minél közelebb legyünk az ellenfélhez.
 

Vogel Zsolt, az ifik edzője: – A szezon elején tartalékosan elég nagy verést kaptunk, így most arra törekszünk, hogy szoros, jó védekezéssel lecsökkentsük a kapott góljaink számát, és akkor van esély arra, hogy jóval kisebb legyen a végén a különbség. Ha ez így alakul, elégedett leszek.