Szép zárást szeretnénk

Szép zárást szeretnénk

  • Post category:Hírek

A célt már teljesítettük

Péntektől vasárnapig a lány ifjúsági országos bajnokság play-off-ját rendezik a budapesti Margit-szigeten. Az első napon 14.30 órától az UVSE-vel játszik csapatunk, a szombati és a vasárnapi folytatás az eredményektől függ.
Vogel Zsolt edző így várja a hétvégét: – Örülünk, hogy az első nyolc között vagyunk, tulajdonképpen a célt már teljesítettük. Első ellenfelünk más kávéház, az ob I-es csapatban többen is játszanak, finoman szólva sem mi vagyunk az esélyesek. A szombati és a vasárnapi meccsen kell megpróbálni, ha olyan csapattal kerülünk össze, minél szorosabb eredményt elérni. Összességében a hétvégén azt várom a lányoktól, hogy mindhárom meccsen jó kedvvel játsszanak, élvezzék, hogy itt vannak a legjobbak között
 

A szép búcsú reményében

 
A fiú országos utánpótlás bajnokságban vasárnap a győri Aqua Sportközpontban fogadjuk a Miskolc együttesét. A mérkőzések 12 (gyermek), 13.30 (serdülő) és 15 órakor (ifjúsági) kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyermekcsapat edzője: – Idegenben legutóbb kikaptunk tőlük, de akkor jó első félidőt játszottunk. Bízom benne, hogy itthon még szorosabbat tudunk játszani, sőt, akár meg is foghatjuk őket.
 
Hargitai Attila, az idősebbek edzője: – Elérkeztünk az utolsó fordulóhoz. Serdülőben úgy gondolom, van esélyünk a győzelemre, Miskolcon büntetőpárbajjal maradtunk csak alul. Ifiben a Miskolc vezeti a bajnokságot, előbbre tartanak, mint mi. A célunk az odavágón elszenvedett vereséget szépíteni. Mindemellett zárásként szeretném, ha mindenki kihozná magából a legtöbbet, és örömmel, csapatként vízilabdáznánk.
 

Zárásként legalább egy győzelemben bízunk

 
A DVL-serdülőbajnokságban szombat Székesfehérváron szerepel csapatunk, 12 órakor a Cápa VK, 14-kor az ESMTK lesz az ellenfél.
 
Truszka Levente edző: – Az utolsó fordulója ez a bajnokságnak. Sokszor közel álltunk a pontszerzéshez az előző fordulókban, de sajnos nem jött össze. Most célunk, hogy legalább egy győzelmet elérjünk, szép zárása lenne az évnek és annak a munkának, amit a srácok végigcsináltak az évben.
 

Először a legjobbak között

 
A gyermek III-korosztály play-off-ját az egri Bárány uszodában rendezik szombaton és vasárnap. Csapatunk az első napon 13 órakor a Szolnok, 17-kor az Eger ellen száll vízbe, vasárnap 12 órakor pedig az OSC lesz az ellenfél. A folytatás a helyezések függvénye.
 

Kutasi Rómeó edző: – Először jutottunk be a rájátszásba, igazából nem tudjuk, ki milyen játékerőt képvisel. Bízunk abban, hogy jól tudunk szerepelni, szeretnénk kihozni magunkból a maximumot. Ha ez sikerül elégedettek lehetünk, és majd kiderül, ez mire lesz elég.