Szép start a férfi OB II-ben

Szép start a férfi OB II-ben

  • Post category:Hírek
Két győzelemmel kezdtünk. 


UNI Győr-GYVSE–PTE-PEAC Mighty Bulls 12–4 (3–2, 3–1, 3–1, 3–0)
Nagykanizsa, ob II-es férfimérkőzés
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 2, Szenczi Dániel 1, Raffai Ruben, Csepregi Erik, Bognár Roland, Truszka Levente 4, Truszka Csanád Kemenes, Baross Gerzson Károly 1, Szücs Dániel Márton 2, Sass Levente, Varga András 1, Hateier Mátyás 1, Mucza Erik Attila. Edző: Petrovai Márton.
 
UNI Győr-GYVSE–SMAFC 1860 Soproni Egyetem 16–6 (1–2, 6–1, 7–1, 2–2)
Nagykanizsa, ob II-es férfimérkőzés
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 1, Szenczi Dániel 3, Raffai Ruben, Csepregi Erik, Bognár Roland, Truszka Levente 1, Truszka Csanád Kemenes 6, Baross Gerzson Károly 3, Szücs Dániel Márton 3, Sass Levente, Varga András, Hateier Mátyás, Mucza Erik Attila. Edző: Petrovai Márton.
 

Petrovai Márton: – Nagyon büszke vagyok a csapatra és gratulálok nekik a két győzelemhez. Első mérkőzésünkön védekezésben nagyon stabilak voltunk. A négy kapott gól ezen a kis pályán magáért beszél. Úgy éreztem, hogy a támadásban voltak apró hibák, fegyelmezetlenségek az elején, de rendeztük a sorainkat. A második meccsen agresszívabb, keményebb csapattal találkoztunk. Másfél negyedig próbálták a játékukat ránk erőltetni, amit sikerült visszaverni. Utána hoztuk azt a gyors, robbanékony és harcias arcunkat, amivel meg tudtunk lépni az ellenfelünktől. Úgy gondolom, a rajtunk nagyon jó volt a bajnokságban. Meccsről meccsre fejlődünk. Vannak céljaink , amihez rengeteget kell dolgoznunk még fizikálisan és mentálisan is. Mindig azt mondom a játékosoknak, ha fejlődni és győzni szeretnénk, akkor 120 százalékot kell nyújtani. Erre törekszünk. Még egyszer gratulálok a csapatnak.