Szép évzárás

Szép évzárás

  • Post category:Hírek
Balaton VK–UNI Győr-GYVSE 7–12 (2–3, 1–4, 3–3, 1–2)
Balatonfűzfő, férfi ob II.
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Csepregi Erik, Hateier Mátyás 1, Dzunic Dorde 2, Hajzer Dániel Zoltán 2, Varga András, Truszka Levente 2, Truszka Csanád Kemenes 2, Bognár Roland, Szücs Dániel Márton 1, Svec András Áron, Baross Gerzson Károly 1, Raffai Ruben 1, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
PTE-PEAC–UNI Győr-GYVSE 11–16 (1–5, 4–3, 4–3, 2–5)
Balatonfűzfő, férfi ob II.
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Csepregi Erik 1, Hateier Mátyás, Dzunic Dorde 3, Hajzer Dániel Zoltán, Varga András, Truszka Levente 3, Truszka Csanád Kemenes 5, Bognár Roland 1, Szücs Dániel Márton 3, Svec András Áron, Baross Gerzson Károly, Raffai Ruben, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – A mérkőzések előtt azt kértem a fiúktól, hogy élvezzék minden percét, játsszanak felszabadultan. Maximálisan meg vagyok elégedve a mutatott játékkal. Szép zárás volt ez az évnek. Várjuk majd a folytatást a felsőházban, ahol megyünk tovább a célunk felé.
 

A felsőházba kerültünk

 
Kanizsa VSE–GYVSE-UNI Győr 9–16 (2–3, 1–3, 1–7, 5–3)
Szombathely, DVL gyermek IV-bajnokság.
 
GYVSE: Pop Gergő Ákos – Molnár Zsigmond 1, Ács Dorina, Kállai Dávid 1, Kisházy Máté Péter, Katona Márton, Borbás Olivér, Sykora Nimród Alexander 1, Jámbor Viktória 1, Lizák Bernát 12, Nagy Zétény, Kiss Bendegúz. Edző: Truszka Levente.
 
Soproni VSE–GYVSE-UNI Győr 11–12 (2–3, 3–4, 3–3, 3–2)
Szombathely, DVL gyermek IV-bajnokság
 
GYVSE: Pop Gergő Ákos – Molnár Zsigmond 1, Ács Dorina, Kállai Dávid, Kisházy Máté Péter, Katona Márton, Borbás Olivér, Sykora Nimród Alexander 1, Jámbor Viktória 2, Lizák Bernát 8, Nagy Zétény, Kiss Bendegúz. Edző: Truszka Levente.
 
Truszka Levente: – Ahogy az előző fordulóban is megmutatták a gyerekek a küzdeni akarásukat, így tettek ezúttal is. Nagyon büszke vagyok rájuk. A Nagykanizsa ellen egy-két buta hibát leszámítva nagyon magabiztosan játszottunk. A Sopron elleni meccsen az elején még kerestük önmagunkat. Aztán egy gyors gól az ellenféltől felébresztett minket. Onnan végig a kezünkben tartottuk a meccset. Az utolsó negyed izgalmas rá sikeredett, hiszen a Sopron is megmutatta mekkora küzdő. Mínusz kettőről visszajöttek a mérkőzésbe, nem sokkal a vége előtt meg a vezetést is átvették. De a gyerekek itt sem törtek meg, hanem nagy levegőt véve küzdöttek a kitűzött célért. Ezzel a két győzelemmel sikerült a felsőházba kerülnünk. Jár a gratuláció a kis csapatomnak. A munka nem áll meg, a neheze még csak most jön.
 
 

A betegséggel is meg kellett küzdeni

 
Polo SC–GYVSE-UNI Győr 11–21 (3–4, 4–5, 2–6, 2–6)
Budapest, lány gyermek országos bajnokság
 
GYVSE: Jámbor Laura – Horváth Bianka 4, Iszak Tamara 9, Sásdi Lisa Marie 6, Mosonyi Hanna, Gál Csenge 1, Imre Fruzsina 1, Szücs Luca Sára. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Polo SC–GYVSE-UNI Győr 11–17 (4–1, 2–3, 4–7, 1–6)
Budapest, lány serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Iszak Tamara 3, Sásdi Lisa Marie, Mosonyi Hanna, Gál Csenge 1, Svec Anna Sába 9, Szücs Luca Sára, Finta Zsuzsanna 4. Jámbor Laura. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka: – Sajnos sokan lebetegedtek az utolsó fordulónk előtt. A gyerekmeccsen nyolc emberrel álltunk ki. Bár voltak fix védekezési pontjaink, amelyekre támaszkodhattunk, de az egész játék képe kaotikus volt. Amit viszont ki szeretnék emelni, a kapusteljesítményünk, ami biztos hátteret tudott adni mindvégig. A serdülőmeccs is szétszórtan indult, helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. Négygólos hátrány után kezdett rendeződni a védelmünk és végre az ellenfél hálójába is pontos találatok érkeztek. Sok tanulságot le lehetett vonni a két meccsből, lesz még min javítani.
 
Polo SC–GYVSE-UNI Győr 14–7 (3–2, 3–3, 3–2, 5–0)
Budapest, lány ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka 1, Hateier Nelli 1, Horváth Bianka, Kiss Anita 1, Svec Anna Sába 4, Finta Zsuzsanna, Imre Fruzsina. Edző: Hargitai Attila.
 
Hargitai Attila: – Sajnos rengeteg betegség tizedelte csapatunkat, kisebb fejtörést is okozott, ki melyik korosztályba legyen beírva. Az eredmény ismételten nem tükrözi azt, amit a lányok beletettek a mérkőzésbe. Három negyedig nagyon szoros meccset tudtunk játszani úgy, hogy mindössze egy cserejátékosunk volt, emiatt, illetve a csapat fiatal összetétele miatt az utolsó negyedre elfogytunk erőben, így a Polo egy öt-nullás negyedik negyeddel lezárta a mérkőzést. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy ilyen akaratot és munkát beletesznek ebbe az egészbe. A mai világban ez eredménytől függetlenül példaértékű. Most jön egy hosszabb mérkőzések nélküli időszak, melynek az elején kicsit “kiengedünk” a feszített tempóból, majd az ünnepek után újult erővel megyünk tovább a kemény, de kifizetődő úton. Gratulálok a gyerek- és a serdülőcsapatunknak a győzelemhez.
 
 

Kitettek magukért a játékosok

 
GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 9–4 (2–0, 3–0, 2–1, 2–3)
Budapest, fiú gyermek országos bajnokság.
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Alcser Márton, Gál Vince, Gyűrűs András, Timsina Kristóf 2, Timsina Bence 1, Kárpáti Juhász Gergely, Bognár Bálint 1, Dinnyés Benedek Zétény 2, Deésy Ádám 3, Szabó Zsombor, Stifter Áron, Józsa Dániel, Molnár Mátyás, Szedlacsek Barnabás. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Ezzel a győzelemmel továbbra is vezetjük a tabellát. Ha a hátralévő két alapszakaszmeccset megnyerjük, akkor csoportelsők leszünk. Nagyon dolog ez, rendkívül büszke vagyok a csapatra. Lassacskán beérik az a munka, amit négy-öt éve én is elkezdtem. A feljutás borzasztó nehéz feladat lesz, de ezen dolgozunk a kollégákkal. Úgy érzem, kiváló az összhang az edzők között, és ez a jó szellemiség kihat a mindennapi munkára, ennek eredményét láthatjuk hétről hétre a medencében a meccseken. Öröm ennél a klubnál, ezekkel a gyerekekkel dolgozni.
 
GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 15–10 (6–3, 2–5, 3–2, 4–0)
Budapest, fiú serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Timsina Kristóf, Paár Balázs 4, Raffai Ruben 1, Horváth Richárd, Varga András 2, Kovács Máté Csaba 1, Borbély Sándor, Sass Levente 1, Bognár Roland, Svec András Áron 3, Horváth Csanád 1, Deésy Ádám 2, Molnár Mátyás. Edző: Petrovai Márton.
 
GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 5–11 (0–4, 1–2, 2–4, 2–1)
Budapest, fiú ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Horváth Richárd, Hateier Mátyás, Raffai Ruben, Paár Balázs, Varga András, Bognár Roland, Kovács Máté Csaba 1, Sass Levente, Baross Gerzson Károly, Svec András Áron 2, Horváth Csanád 1, Dinnyés Benedek Zétény 1, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – A serdülőmérkőzés nagyon férfias küzdelem volt. Olyan érzés lebegett bennem, mintha hullámvasúton ülnénk, annyira voltunk fent és lent a játék során. Az utolsó negyedben a fiúk olyan sebességre kapcsoltak, amit az ellenfelünk nem tudott követni és megnyerték a mérkőzést. Nagyon büszke vagyok rájuk, mert a szívüket, lelküket kitették a győzelemért. Ifi csapatunk sem vallott szégyent, mert egy nálunk erősebb csapattal küzdhettek. Az ellenfél játékosai közül sokan az ob I/B-ben is játszanak. Nehéz volt a csapatomnak, mert ez volt a negyedik mérkőzésük két nap alatt, ami nagyon nagy terhelés a srácoknak. Megemelem a kalapom előttük. Sose jó veszíteni, de ilyen ellenfél ellen nem szégyen kikapni. Szerintem még fogunk velük találkozni és megnézzük tavaszra mennyit fejlődünk. Nagyon szép őszi szezont zártunk minden fronton. Sokat fejlődtek a fiúk, Attitól és Rómeótól olyan alapot kaptak, amire nagyon sokat építhetünk. Szeretném megköszönni a szülőknek, hogy ennyire támogatják a gyerekeket és mögöttük állnak. Nélkülük nem menne ilyen jól a fejlődésük. A fiúknak is köszönetet szeretnék mondani, hogy bíznak abban az útban, amit kitűztünk az év elején és minden edzésen, mérkőzésen a maximumot nyújtják. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.