Sok helyzet maradt ki

  • Post category:Vízilabda

Markovits K bajnokság és DVL Gyermek IV. bajnokság

Fehérvár VSE–Győri VSE 12–7 (1–2, 4–2, 4–2, 3–1)
Leányfalu, Markovits Kálmán-gyermekbajnokság.
GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 1, Hateier Mátyás 3, Balogh Ákos 2, Raffai Ruben 1, Varga András, Kovács Máté, Lázár Zsombor, Sass Levente, Baross Gerzson Károly, Svec András Áron, Horváth Zsombor, Paár Balázs, Somogyi Mirkó. Edző: Hargitai Attila.

Győri VSE–Pécs 3–6 (2–1, 1–2, 0–2, 0–1)
Győr, Aqua Sportközpont, DVL gyermek IV-bajnokság.
GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 2, Paár Balázs, Raffai Ruben, Tóth Gergely, Varga András, Erős Benedek, Lázár Zsombor, Sass Levente, Somogyi Mirkó, Svec András Áron 1, Horváth Zsombor, Kovács Máté, Szaszák Péter. Edző: Hargitai Attila.

AVUS–Győri VSE 3–5 (1–1, 0–2, 1–1, 1–1)
Győr, Aqua Sportközpont, DVL gyermek IV-bajnokság.
GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián 1, Paár Balázs, Raffai Ruben 3, Tóth Gergely, Varga András, Erős Benedek, Lázár Zsombor, Sass Levente, Szaszák Péter, Svec András Áron 1, Horváth Zsombor, Kovács Máté, Somogyi Mirkó. Edző: Hargitai Attila.

Hargitai Attila: – A Markovits-bajnokságban azzal a Fehérvárral játszottunk, amelyikről tudtuk, hogy erős, előbbre tart. Ennek ellenére az első két negyed szoros volt, a második félidőben viszont kijött a különbség, a hibáinkat kihasználva elhúzott az ellenfél. Annak azért örülök, hogy végig küzdöttünk, s csökkent a különbség a két csapat között. A másik bajnokságban a Pécs elleni meccs becsapós volt, mert az előző két meccsen legyőztük őket, viszont a legjobbjuk egyik alkalommal sem játszott. Most viszont igen, s ez látszott is a játék képén. Itt is szorosan alakult az első két negyed, megpróbáltuk a pécsi kulcsembert kipontoztatni, ez későn, csak a negyedik negyedben sikerült. Ennek ellenére lehetett volna jobb a vége, de a helyzetkihasználás nem volt jó. A szombathelyiek ellen is szoros meccsre készültünk, végig fej fej mellett is haladtunk, szerencsére itt az utolsó két negyedből mi jöttünk ki jobban, de nagyobb is lehetett volna a különbség, csak sok helyzetet hagytunk ki.