Pozitívan értékelte a szezont a baby csapat edzője

Pozitívan értékelte a szezont a baby csapat edzője

  • Post category:Hírek

A szerencse is elpártolt tőlünk

Fehérvár–GYVSE-UNI Győr 14–2 (3–0, 2–0, 5–0, 4–2)
Ajka, DVL serdülőbajnokság
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Karácsonyi András 1, Biró Botond, Horváth Richárd, Horváth László Dániel, Gyűrűs András, Deésy Ádám 1, Timsina Bence, Borbély Sándor, Koczka Kornél, Németh Levente, Alcser Márton, Erős Benedek, Molnár Mátyás. Edző: Truszka Levente.
 
Városgazda–GYVSE-UNI Győr 12–11 (4–3, 3–1, 3–5, 2–2)
Ajka, DVL serdülőbajnokság
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Karácsonyi András 1, Biró Botond, Horváth Richárd 1, Horváth László Dániel, Gyűrűs András, Deésy Ádám 7, Timsina Bence, Borbély Sándor, Koczka Kornél 1, Németh Levente, Alcser Márton, Erős Benedek 1, Molnár Mátyás. Edző: Truszka Levente
 
Truszka Levente: – A szerencse nem mellettünk állt a hétvégén. Az első meccsen a védekezésünk nagyjából rendben volt, de elől a lövéseink vagy a kapufán csattantak, vagy az ellenfél kapusa védett bravúrral. A második meccs eleje rövidzárlattal indult. Innen még sikerült visszajönni a mérkőzésbe, de a helyi időmérő eszköz pont akkor tréfált meg bennünket, amikor a mi javunkra tudtuk volna fordítani a mérkőzést. Döntetlennél sajnos egy buta hiba miatt végül az ellenfél örülhetett a meccs végén.
 

Szépen zártuk az évet

A DVL baby bajnokság utolsó fordulójában Pécsett játszottak legkisebbjeink: a Mohács és a Balaton VK volt az ellenfél. Itt eredményt még hivatalosan nem számolnak, de Debreceni Nóra edző pozitívan nyilatkozott: – Szépen zártuk az évet, elégedett voltam a gyerekekkel, akik érmet is kaptak, így mindenki boldogan térhetett haza. Bízom benne, jó alapot ad ez az év a kicsiknek, olyannyira, hogy megszeressék a vízilabdát, és a jövőben is folytassák ezt a sportágat.