Pontszerzésben bízunk

Pontszerzésben bízunk

  • Post category:Hírek

Lesznek hiányzók

Szombaton a DVL gyerek III-bajnokságújabb fordulójának a székesfehérvári uszoda ad otthont. Csapatunk 10 órakor a Kanizsa, 12-kor a Pécs ellen ugrik vízbe.
 
Truszka Levente edző: – Ha azt a játékot tudjuk hozni, mint múlt héten, akkor ismét szoros mérkőzésekben bízhatunk. Talán az első pontjainkat is sikerül megszerezni a hétvégén. Vannak sajnos betegség miatt hiányzóink, ami nem könnyíti meg a dolgunkat.
 

Megnézzük, hányas a kabát

Szombaton a férfi OB II-ben Gödöllőn játszunk, 15.30-kor a MATE, 17 órakor az ELTE-BEAC lesz az ellenfelünk.
 
Petrovai Márton edző: – Nagy izgalommal várom a mérkőzéseket. Itt már nagyon komoly ellenfelekkel játszunk, a bajnokság talán két legerősebb csapata ellen látjuk meg, hányas a kabátunk. Azért megyünk Gödöllőre, hogy győzelmekkel távozzunk.
 

Tartalékosak leszünk

Vasárnap a DVL gyerek IV-csapat Balatonfűzfőn 10 órakor Pécsi SI, 14-kor a Tatabánya ellen játsszunk
 
Truszka Levente edző: – A betegségek miatt sajnos nem tudunk teljes csapattal kiállni a mérkőzésekre. Két nehéz találkozóra számítok.
 

A múlt hetihez hasonló meccsekre számítunk

Vasárnap a lány országos utánpótlás bajnokságban az Aqua Sportközpont 33-as medencéjében fogadják csapataink az FTC-t. A kezdési időpontok 10 (gyermek), 11.15 (serdülő) és 12.30 (ifjúsági) óra.
 
Antalóczy Dorka, a gyerekcsapat edzője: – Az UVSE-hez hasonló kaliberű csapattal játszunk a hétvégén. Az FTC-től is védekezésben kemény szoros emberfogásra számítunk és pörgős támadásokra, ami sok energiát felemészthet. Fontos, hogy ne legyenek kapkodásból eladott labdáink, amelyekből az ellenfél lefordulásgólokat szerezhet. Ez esetben ismét jó meccset tudunk majd játszani.
 
Hargitai Attila, a serdülő- és ifjúsági csapat edzője: – Ugyanolyan kemény mérkőzésre számítok, mint legutóbb az UVSE ellen. Az elvárásaim is ugyanazok, szeressenek a lányok vízilabdázni, még akkor is, ha ilyen meccseken nehéz. Emellett szeretném a gyakoroltakat is viszont látni.