Papírforma vereséget szenvedtünk

Papírforma vereséget szenvedtünk

  • Post category:Hírek

FTC–UNI Győr-GYVSE 20–2 (6–0, 4–1, 6–1, 4–0)

Budapest, OB I-es női mérkőzés. V.: Kevi, Némethy.
 
FTC: Gresó – Vosseberg 1, Máté 2, Gurisatti 5, Pőcze 3, Farkas T. 1, Leimeter 1, Nagy L., Kuna 1, Petik 1, Tóth Csabai 2, Dömsödi 2, Millot 1, Neszmély. Edző: Gerendás György.
 
GYVSE: Torma – Rádli, Kiss A., Gálicz, Vaszari, Török D., Németh V., Huszti V., Horváth D., Finta, Szedlák, Dróth, Kurucz 2, Horváth A. Edző: Vogel Zsolt.
 
A már mindkét csapat számára tét nélküli mérkőzésen a jóval esélyesebb, az alapszakaszban még hibátlan hazaiak kezdtek jobban, mi 7–0 után találtunk be először a második negyedben, majd a harmadikban 12–1-nél voltunk ismét eredményesek. Mindkét gólunkat Kurucz Kata szerezte. A hátralévő időben újra a hazaiak percei következtek, így a vége 18 gólos vereség lett.
 
Vogel Zsolt: – Fizikális meccs volt, ki is jött a különbség a két csapat között. Amit sokallok, a kapott akciógólok száma, sajnos könnyedén szerezték a találataikat a ferencvárosiak, de nem véletlenül az alapszakaszt hibátlan nyerő együttessel játszottunk, akik ellen összességében igyekeztünk kihozni magunkból a maximumot.