Óriási a küzdelem a csapatokban

Óriási a küzdelem a csapatokban

  • Post category:Hírek

Nagy lépés a felsőház felé

Kanizsa VSE–UNI Győr-GYVSE 7–10 (1–2, 0–1, 3–2, 3–5)
Pécs, ob II-es férfimérkőzés

GYVSE: Mucza Erik Attila – Bognár Roland, Hateier Mátyás 2, Raffai Ruben, Hajzer Dániel Zoltán 2, Csepregi Erik, Truszka Levente 1, Truszka Csanád Kemenes 2, Nagy Csongor, Szücs Dániel Márton 1, Dzunic Dorde 1, Baross Gerzson Károly 1, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.

SMAFC1860 Soproni Egyetem–UNI Győr-GYVSE 9–12 (0–2, 2–1, 3–6, 4–3)
Pécs, ob II-es férfimérkőzés

GYVSE: Mucza Erik Attila – Bognár Roland, Hateier Mátyás, Raffai Ruben 1, Hajzer Dániel Zoltán 1, Csepregi Erik, Truszka Levente 2, Truszka Csanád Kemenes 5, Nagy Csongor, Szücs Dániel Márton 1, Dzunic Dorde 2, Baross Gerzson Károly, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.

Petrovai Márton: – Két küzdelmes mérkőzésen győzedelmeskedtünk. Ezzel a hat ponttal nagy lépést tettünk a felsőházba jutás felé. Büszke vagyok a csapatra a remek teljesítményért.

Maximális kilenc pont

GYVSE-UNI Győr–III. Ker. TVE 22–5 (6–1, 5–1, 6–3, 5–0)
Győr, fiú gyermek országos bajnokság

GYVSE: Molnár Mátyás – Alcser Márton, Szedlacsek Barnabás 1, Gyűrűs András 2, Timsina Kristóf 6, Timsina Bence, Kárpáti Juhász Gergely 1, Bognár Bálint 3, Dinnyés Benedek Zétény 4, Deésy Ádám 2, Szabó Zsombor 1, Józsa Dániel 1, Stifter Áron 1, Lukács Dárius Hannibál, Farkas Dávid. Edző: Kutasi Rómeó.

Kutasi Rómeó: – Jól játszottak a srácok, a védekezés rendben volt, ezzel nyertünk. Amíg amúgy a védekezéssel nincs baj, addig ban esély a jó eredményekre. A cél, hogy tovább fejlődjünk, a bajnokság java csak most kezdődik.

GYVSE-UNI Győr–III. Ker. TVE 18–5 (5–2, 3–0, 3–1, 7–2)
Győr, fiú serdülő országos bajnokság

GYVSE: Tóbiás Bence – Bognár Bálint, Paár Balázs 2, Raffai Ruben, Németh Levente, Varga András, Kovács Máté Csaba 1, Borbély Sándor 1, Sass Levente, Bognár Roland 3, Svec András Áron 1, Horváth Csanád 6, Deésy Ádám 4, Molnár Mátyás. Edző: Petrovai Márton.

GYVSE-UNI Győr–III. Ker. TVE 13–6 (3–2, 3–2, 3–2, 4–0)
Győr, fiú ifjúsági országos bajnokság

GYVSE: Mucza Erik Attila – Horváth Csanád, Hateier Mátyás 3, Raffai Ruben, Paár Balázs 3, Varga András, Bognár Roland 3, Kovács Máté Csaba, Katus Csanád, Nagy Csongor, Svec András Áron 2, Baross Gerzson Károly 2, Sass Levente, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.

Petrovai Márton: – Gyerek csapatunk magabiztos győzelemmel kezdte a napot, amit a serdülők folytattak. Stabil védekezést mutattak a fiúk, ezekből nagyszerű támadásokat vezettek. Sok helyzetünk kimaradt, de pozitívan nézem, mert megdolgoztak a fiúk érte. Kicsit nagyobb koncentráció és legközelebb azokat is értékesíteni fogják. Az ifi mérkőzés nagyon komoly csatát tartogatott nekünk és az ellenfélnek is. Komplett volt az ellenfél. Rólunk ez nem mondható el, mivel összesen négy ifista korú játékosunk van a többiek mind serdülők. Egyik meghatározó játékosunkat ráadásul a második hétvégén kell nélkülözni betegség miatt. Úgy gondolom, ezen az összecsapáson megmutattak a fiúk, mekkora szívvel is tudnak játszani. Védekezésben nagyon fegyelmezettek voltunk. Támadásban sok olyan megmozdulást láttam, ami a jövőre nézve nagyon pozitív. Ezen a hétvégén a maximális 15 ponttal gazdagodott a férfi részlegünk. Szerintem nagyon szépen fejlődik minden korosztály. Szeretnek edzésre járni a fiatalok, ami a mai világban nem sok helyen van. Le a kalappal a fiúk előtt, mert négymeccses terhelésen vannak túl és teljes mértékben megoldották a feladatot.

Egy sima, egy szoros győzelem

GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 18–5 (3–0, 5–1, 8–1, 2–3)
Győr, lány gyermek országos bajnokság

GYVSE: Jámbor Laura – Szerb Dorka 5, Horváth Bianka 3, Iszak Tamara 3, Sásdi Lisa Marie 4, Novák Lili, Mosonyi Hanna, Gál Csenge 1, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára 1, Pápai Ráhel, Kovács Roxána 1. Edző: Antalóczy Dorka

GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 10–8 (2–3, 2–3, 3–2, 3–0)
Győr, lány serdülő országos bajnokság

GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Szerb Dorka, Iszak Tamara 1, Gál Csenge, Fogarasi Léna, Deésy Anna, Svec Anna Sába 6, Imre Fruzsina, Finta Zsuzsanna 2, Szücs Luca Sára, Kovács Roxána 1, Jámbor Laura. Edző: Antalóczy Dorka.

Antalóczy Dorka: – A gyerekmérkőzés elején kissé szétszórtak voltunk. Bár megvoltak a helyzeteink, nem sikerült őket gólra váltani, mindig az a plusz egy lábtempó hiányzott a lövésekből. Viszont a második negyedtől sikerült összeszedetten csapatként játszani, ami mellett az egyéni teljesítmények is megmutatkoztak. Izgalmas serdülőmeccset játszottunk, az első két negyedben még nem állt össze teljesen a védelmünk, viszont a mérkőzés második felében csupán két gólt kaptunk, amiből a támadásainkat is tudtuk szépen építeni. A lányok ismét megmutatták mekkora küzdés van bennük, így tudtuk a magunk javára fordítani az eredményt. Gratulálok a csapatomnak a győzelmekhez!

Két rossz, két jó negyed

GYVSE-UNI Győr–Tatabánya 7–14 (0–5, 1–4, 3–2, 3–3)
Győr, lány ifjúsági országos bajnokság

GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Hateier Nelli, Horváth Bianka, Sásdi Lisa Marie, Mosonyi Hanna, Fogarasi Léna 3, Deésy Anna, Kiss Anita, Svec Anna Sába 2, Finta Zsuzsanna 2, Pápai Ráhel. Edző: Hargitai Attila.

Hargitai Attila: – Nem kezdtük jól a mérkőzést. Enervált volt a támadójátékunk az első félidőben, ami talán idegesítette a lányokat, hogy sokáig nem tudtunk gólt szerezni. A második félidőben a támadójátékunk feljavult, jöttek a gólok, és a védekezésünk is jobban összeállt. Meg kell tanulnunk az ilyen szintű csapatok ellen nyugodtnak maradni, és koncentrálni a védekezésre akkor is, ha a támadójátékunk akadozik. Összességében volt két negyed, ami nem sikerült jól, és volt kettő, ami kifejezetten tetszetős védekezést és támadást eredményezett. Mindemellett türelmesnek is kell lennünk, fiatal a csapatunk, sok fejlődési lehetőség van a lányokban. Gratulálok a gyerek-, és serdülőcsapat győzelméhez.