Női OB I és utánpótlás fordulók is várnak ránk

Női OB I és utánpótlás fordulók is várnak ránk

  • Post category:Hírek

Szombaton folytatódik a Női OB I-es bajnokság, emellett lány országos, DVL baby és DVL serdülő fordulók is lesznek a hétvégén. 

 

Újra bajnoki pontokért

Szombaton hosszabb szünet után folytatódik a női OB I, melyben csapatunk, az UNI Győr-GYVSE a III. ker. TVE otthonában száll vízbe. A találkozó 18 órakor kezdődik a fővárosban. Eddig mindkét csapat elveszítette valamennyi bajnoki meccsét, ugyanakkor a hazaiak a Magyar Kupában komoly skalpot gyűjtöttek be, a BVSC-t legyőzve a negyeddöntőben bejutottak a legjobb négy közé. Az MK-ban már találkoztunk a kerületiekkel, akkor 10–6-ra ellenfelünk győzött.

 
„Kicsit át kell értékelni az erőviszonyokat, hiszen nagy bravúrt ért el a Kerület, ettől függetlenül mi mindent megteszünk azért, hogy megszerezzük első pontunkat, pontjainkat. Ez persze nem lesz egyszerű, de az alap, hogy minél jobban megnehezítsük ellenfelünk dolgát” – mondta Vogel Zsolt vezetőedző.
 

Mindenki játsszon

Vasárnap a DVL baby-bajnokságban csapatunk hazai vízben, a győri Aqua Sportközpontban játszik. Debreceni Nóra edzőt ezúttal Truszka Levente helyettesíti a medence szélén. Az ellenfél 10.50-kor a Cápa VK, 13 órakor a Soproni VSE lesz. Ebben a korosztályban még nem számítják az eredményt.
 
Truszka Levente: – A cél, hogy minél jobban megszeressék a gyerekek a játékot. Most élesben is kipróbálhatják magukat a legkisebbek. Fontos az is, hogy lehetőleg mindenki játsszon.
 

Kilenc ponttal terveznek

Vasárnap a lány országos utánpótlás bajnokságban a Fehérvár VSE otthonában játszunk. A mérkőzések 13.45 (serdülő), 15 (gyermek) és 16.15 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka, a gyermek- és serdülőcsapat edzője: – Szeretném, ha határozott védekezéssel és jó helyzetkihasználással érvényesítenénk a papírformát.
 
Vogel Zsolt, az ifik edzője, akit egyébként Huszti Dóra helyettesít majd a meccsen: – A fehérváriak ellen kötelező a pontok begyűjtése, de a legfontosabb, hogy a játék minden elemében javuljunk.
 

Az utolsó forduló

A DVL serdülő fiúbajnokságban szombaton a győri Aqua Sportközpont sátras medencéjében 10 órától a Pápa, 12.30-tól az SVSE lesz az ellenfelünk.
 

Truszka Levente edző: – Ez lesz az utolsó forduló az alapszakaszban. Szeretnénk a Pápa ellen ismét jó játékkal magabiztos sikert aratni, a Sopron ellen pedig szűkíteni a különbséget.