Nem úgy sikerült a hétvége, ahogy terveztük

Nem úgy sikerült a hétvége, ahogy terveztük

  • Post category:Hírek

Tudásunk alatt teljesítettünk

UNI Győr-GYVSE–ELTE-BEAC 7–14 (1–2, 2–3, 1–4, 3–5)
Győr, OB II-es férfimérkőzés
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Paár Balázs, Hateier Mátyás, Dzunic Dorde 1, Hajzer Dániel Zoltán, Varga András 1, Truszka Levente, Truszka Csanád Kemenes, Bognár Roland, Szücs Dániel Márton 2, Svec András Áron 3, Baross Gerzson Károly, Kovács Barnabás, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
UNI Győr-GYVSE–SZVTK 4–7 (1–2, 1–4, 2–1, 0–0)
Győr, OB II-es férfimérkőzés
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Raffai Ruben, Hateier Mátyás, Dzunic Dorde 1, Hajzer Dániel Zoltán, Varga András, Truszka Levente 1, Truszka Csanád Kemenes 2, Bognár Roland, Szücs Dániel Márton, Horváth Csanád, Baross Gerzson Károly 1, Kovács Barnabás, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
Petrovai Márton: – Csapatunk eléggé tudása alatt teljesített a két mérkőzésen. Mindenkinek tudatosítani kell magában, hogy ennél sokkal több kell, ha magas szintre szeretnénk lépni.
 

Sok volt a hiányzó

FTC–GYVSE-UNI Győr 17–2 (6–1, 6–0, 2–1, 3–0)
Budapest, lány serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Jámbor Laura – Tánczos Réka, Horváth Bianka 1, Gál Csenge, Novák Lili, Fogarasi Léna 1, Deésy Anna, Szabó Imola, Finta Zsuzsanna, Szücs Luca Sára. Edző: Hargitai Attila
 
FTC–GYVSE-UNI Győr 28–4 (8–1, 4–3, 8–1, 8–0)
Budapest, lány ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Hateier Nelli 1, Gál Csenge, Horváth Bianka 2, Novák Lili, Fogarasi Léna, Deésy Anna, Finta Zsuzsanna 1, Szücs Luca Sára, Jámbor Laura. Edző: Hargitai Attila
 
Hargitai Attila: – Sajnos a matekozás nem jött ki, gyerekcsapatunkból jó páran diákolimpián vettek részt, plusz még betegségek is nehezítették a dolgunkat, így összesen tizenegyen utaztunk a Fradihoz. Ilyen kevesen, ráadásul fiatal csapattal az elvárásom a tisztes helytállás volt, eredménytől függetlenül, amit úgy gondolom, meg is kaptam.
 

Először maradtunk pont nélkül

GYVSE-UNI Győr–Miskolc 8–9 (2–1, 4–2, 1–3, 1–3)
Győr, fiú gyerek országos bajnokság
 
GYVSE: Molnár Mátyás – Józsa Dániel, Szedlacsek Barnabás, Gyűrűs András, Timsina Kristóf 2, Timsina Bence, Kárpáti Juhász Gergely, Bognár Bálint, Dinnyés Benedek Zétény 3, Deésy Ádám 3, Szabó Zsombor, Gál Vince, Stifter Áron, Lukács Dárius Hannibál, Farkas Dávid. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Idegesek voltunk, régóta veretlenek voltunk, ez kicsit nyomasztotta a srácokat. Bután is játszottunk, az egyéni játékunk nem jött ki annyira, mint korábban, de ez csak rossz nap volt. Nem ért véget a bajnokság, megyünk tovább. Most Máltán készülünk a héten a fiatalabbakkal, húsz játékossal megyünk, Truszka Levente kollégám csapatával egészülünk ki. Nemzetközi torna lesz, sok meccset játszunk, ami hasznos lehet. A lényeg, hogy élvezzük az egészet, legyünk kicsit együtt és ismerkedjenek egymással a fiatalabb játékosok.
 
GYVSE-UNI Győr–Miskolc 11–12 (4–3, 3–3, 3–2, 1–4)
Győr, fiú serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Dinnyés Benedek Zétény, Paár Balázs 5, Raffai Ruben 1, Horváth Richárd, Varga András 3, Kovács Máté Csaba 1, Borbély Sándor, Sass Levente, Bognár Roland 1, Svec András Áron, Horváth Csanád, Deésy Ádám, Molnár Mátyás. Edző: Petrovai Márton.
 
GYVSE-UNI Győr–Miskolc 10–19 (3–2, 2–6, 2–6, 3–5)
Győr, fiú ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Horváth Richárd, Hateier Mátyás 4, Raffai Ruben 1, Paár Balázs, Varga András, Bognár Roland 1, Kovács Máté Csaba 1, Sass Levente 1, Baross Gerzson Károly, Svec András Áron, Horváth Csanád 2, Borbély Sándor, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – Az utánpótlás bajnokságban szeptember óta ez volt az egyetlen olyan forduló, ahol nem szerzett pontot egyik csapatunk sem. A serdülőmeccsen úgy gondolom, saját magunkat vertük meg. Rengeteg hibát követtünk el, ami figyelmetlenségből adódott. Nagyon erős ellenféltől kaptunk ki az utolsó másodpercekben. Az ifi mérkőzésen félidőre tartottuk a lépést a Miskolccal, de utána testben és fejben is elfáradtunk. Nagyon megterhelő volt ez a hétvége a srácoknak. Nem úgy sikerült, ahogy elterveztük. De – és itt fontos a de – ez egy játék, amit mindenki meg szeretne nyerni. Élvezni kell minden pillanatát még, ha fáj is. Ezért szép a sport. Elmondtam a fiúknak, hogy nem szabad letörni. Ezeknél a meccseknél sokkal fontosabb dolgok voltak, vannak és lesznek az életükben. A vízilabda a hab a tortán, amiben kiteljesedhetnek. A lényeg: gyorsabban, magasabbra, erősebben együtt.
 

A második meccsre rázódtunk bele

GYVSE-UNI Győr–Balaton VK 2–17 (1–8, 1–5, 0–4, 0–0)
Kaposvár, DVL gyermek IV-bajnokság
 
GYVSE: Pop Gergő Ákos – Molnár Zsigmond 1, Ács Dorina, Kállai Dávid, Sykora Nimród Alexander, Lizák Bernát 1, Kiss Bendegúz, Borbás Olivér, Nagy Zétény, Jámbor Viktória. Edző: Truszka Levente.
 
Kaposvár–GYVSE-UNI Győr 7–16 (1–7, 1–6, 3–1, 2–2)
Kaposvár, DVL gyermek IV-bajnokság
 
GYVSE: Pop Gergő Ákos – Molnár Zsigmond, Ács Dorina 1, Kállai Dávid, Sykora Nimród Alexander 1, Lizák Bernát 9, Kiss Bendegúz 4, Borbás Olivér, Nagy Zétény, Jámbor Viktória 1. Edző: Truszka Levente.
 
Truszka Levente: – Nem voltunk az első mérkőzésen elég határozottak. Fejben még a buszon maradtunk. Az első negyedben sajnos túl sok hibát vétettünk, amit az ellenfél kihasznált. Hozzá kell szoknunk ahhoz, hogy a vízilabda kontaktsportág. A második meccsen már helyén volt a szívünk. Az akarat is hozzátett ahhoz, hogy az első két negyedben eldöntsük a mérkőzést a javunkra. A második félidőre kicsit elfáradtunk fejben, de jól menedzseltük a felépített előnyünket, így sikerült megszerezni a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak.