Nem lesz hiány meccsekből ezen a hétvégén sem

Nem lesz hiány meccsekből ezen a hétvégén sem

  • Post category:Hírek

Idegenben játszunk a DVL bajnokságban

A DVL serdülő bajnokságban Budapesten, a Kőér utcai uszodában két meccset is játszik csapatunk. 11:30-tól az ajkai CVK, majd negyed négytől az FVSE lesz az ellenfelünk.
 

Truszka Levente, edző: Rég volt már meccsünk ebben a bajnokságban. Ennek a bajnokságnak az a célja, hogy azok a gyerekek, akik kevesebb játéklehetőséget kapnak az országos bajnokságokban, tudjanak játszani. Szeretnénk nyerni, de elsősorban nem ez a cél, hanem a folyamatos fejlődés. 

 

Féltávhoz érkezett a DVL Gyermek IV bajnokság. A gyerekek ezúttal vasárnap a szombathelyi uszodában csobbannak medencébe 10 órakor az AVUS, míg délután 3 órakor a pécsiek ellen. 
 

Truszka Levente, edző: A Szombathely nagyon jó játékosokkal rendelkezik, nagyszerű edzőkkel. Nagy esélyesei a bajnokságnak. Ellenük szeretnénk egy jó eredménnyel zárni a mérkőzést. A Pécs együttese sem gyengébb, de ha fegyelmezettek vagyunk és a gyakoroltakat nagyobb hibák nélkül meg tudjuk csinálni akkor tudunk egy jó mérkőzést játszani. Ebben bízom, vasárnap minden kiderül!

 
 
A fiúk az YBL WPC csapatát fogadják szombaton
 
Mindhárom tabellán előttünk szerepel a budapesti Ybl csapata, az Aquasport Arénában szombaton 10 órától gyermek, 11:30-tól serdülő és 13 órától ifjúsági mérkőzés lesz. Abban bízunk, hogy a rájátszásban a két idősebb csapat bravúrral megszerzi az első győzelmét. 
 
Hargitai Attila, az ifjúsági és a serdülő csapat edzője: Az YBL csapatától gyors, fizikális játékot várok, szeretném ha a védekezésünk jól működne, lennének blokkjaink, labdaszerzéseink. Kemény mérkőzés lesz.
 
Kutasi Rómeó, a gyermek csapat edzője: A védekezésünk legyen rendben, ez lesz a legfontosabb a hétvégén. Még nem játszottunk velük, de az eredményekből látszik, hogy vannak körbeverések, így kíváncsi vagyok, hogy milyen erős a csapatuk. Az biztos, hogy sok ügyes játékosuk van, de szerencsére nekünk is!
 
Újra itthon a lánycsapatok, ezúttal az OSC az ellenfél
 
A Genesys OSC ellen vívják a hétvégi fordulót lány csapataink, vasárnap 14.30-tól a gyermek, 15:45-től az ifjúsági majd 17 órától a serdülők meccse következik. A gyermekbajnokságban ez rangadó, hiszen a két százszázalékos együttes csap össze, az ifiknél az újbudaiak viszont még pont nélkül állnak. 
 
Vogel Zsolt, az ifjúsági csapat edzője: Továbbra sem változtak a célok: hazai pályán szeretném ha mindenki játszana, élesben gyakorolná az edzésen tanultakat és sikerélménnyel távozna a meccs végén a medencéből. 
 
Antalóczy Dorka, a gyermek és a serdülő csapat edzője: Nem nagyon ismerjük az ellenfeleket ebben a mezőnyben, így amíg nem játszik mindenki mindenkivel nem nagyon lehet tudni, hogy ki milyen játékerőt képvisel. Szeretném, ha a szoros emberfogás most is jól menne. Szerencsére a gyerekek közül, akik kihagyták a legutóbbi hétvégét már a legtöbben újra edzettek a héten, így lesznek visszatérőink az OSC ellen.