Nem csak az eredmény nem néz ki jól

Nem csak az eredmény nem néz ki jól

Dunaújváros–GYVSE-UNI Győr 24–3 (4–0, 7–1, 7–1, 6–1)
Dunaújváros, ob I-es női mérkőzés. V.: Sándor, Madarasi.

Dunaújváros: Maczkó – Szilágyi 2, Sajben 3, Gurisatti 4, Horváth B. 1, Mahieu 3, Szabó N., Garda 2, Mucsy 3, Somogyvári 2, Pál, Szellák 3, Sümegi 1, Buis. Edző: Mihók Attila.

GYVSE: Kiss E. – Farkas A. 1, Hateier, Baksa, Vaszari, Török D. 1, Németh V., Huszti V., Huszti D., Kovács P., Finta, Dróth, Kurucz 1, Mozbauer. Edző: Vogel Zsolt.

Gyors góllal nyitottak a hazaiak, de után jól tartottuk magunkat, csak az első negyed hajrájában tudott ismét eredményes lenni az esélyesebb dunaújvárosi gárda. A második negyedben mi szereztük az első gólt Kurucz Kata révén, és tartottuk is a különbséget, de a félidő előtti két percben négyszer is kapitulált a védelmünk.

A harmadik szakaszban fokozatosan nőtt a különbség, a játékrész közepén Farkas Adél akcióból megszerezte a második gólunkat, de a folytatásban is a Dunaújváros használta ki jobban a lehetőségeit. A negyedik negyed elején újabb gólt lőttünk, Török Dorina talált be, a vége így is sima hazai siker lett.

Vogel Zsolt: Személy szerint el vagyok keseredve, azt hittem szorosabb meccset tudunk játszani, noha tisztában voltunk az erőviszonyokkal. Nem voltunk ott fejben, valószínűleg én nem készítettem fel megfelelően a lányokat. Gyermeteg hibákat követtünk el, nem hittem volna, hogy képletesen olyan dolgokat kellene elmondani, hogy ne vigyünk a repülőre kést és ollót. A küzdelem és az akarat hiányát láttam a játékosoknál, ennél nagyobb harciasságot vártam.