Mozgalmas hétvége előtt állunk

Mozgalmas hétvége előtt állunk

  • Post category:Hírek

Jó esélyekkel vághatunk neki a hétvégének.

 

Van esély a három győzelemre

Szombaton a lány országos bajnokságban a III.ker. TVE-t fogadjuk az Aqua Sportközpont sátras medencéjében. A gyermekcsapat 10, a serdülő 11.15, az ifjúsági 12.30 órakor kezd.
 
Antalóczy Dorka: – A gyerek korosztályban szeretnénk jó meccset játszani. Papíron gyengébbnek tűnik az ellenfél, arra kell törekednünk, hogy az apró hibákat ne kövessük el, és tudjuk gyakorolni a különféle figurákat. Serdülőben nem tudom, milyen erősséget képvisel a Kerület. Kemény mérkőzésre számítok, a Tatabánya elleni védekezést szeretnénk folytatni, bízom benne, hogy a kapusunk fix támpontot jelent majd a védelem mögött.
 
Vogel Zsolt: – Az erőviszonyok alapján mindhárom korosztályban benne van a győzelem a mérkőzésben. A védekezésben mindenképpen javulni kell a Tatabánya elleni meccshez képest, és fontos lesz, hogy a helyzeteinket milyen százalékban tudjuk gólokra váltani.
 

Közelebb kerülnénk az ellenfelekhez

A DVL gyerek I-bajnokságban szombaton 14 órakor a Sopron, 17 órakor a Pápa ellen hazai medencében száll vízbe csapatunk.
 
Kutasi Rómeó edző: – Az első fordulóban mindkét csapattól kikaptunk. A Pápa ellen volt szorosabb az eredmény. Ott akár jobb eredményt is elérhetünk. A Sopron ellen azt szeretném, ha közelebb tudnánk kerülni, mint legutóbb. Akkor nagyon sok gólt kaptunk, tizennyolcat. Ha ezt sikerül csökkenteni, és támadásban is jobban használjuk ki a ziccereket, akkor szorosabb lehet a vége.
 

Komoly értékmérő előtt

Vasárnap a fiú országos bajnokságban a Tatabányát fogadják csapataink az Aqua Sportközpont sátras uszodájában. A mérkőzések 10 (gyermek), 11.15 (serdülő) és 12.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – A Tatabánya jó játékerőt képvisel, még veretlen a bajnokságban, így jó értékmérő lesz ez a meccs számunkra. A megbeszélt dolgainkra kell figyelni, ha ezeket meg tudjuk valósítani, akkor jó mérkőzésre van kilátás.
 
Hargitai Attila, az idősebb korosztályok edzője: – Hazai környezetben fogadjuk a szeptemberben az A1-be jutásért kvalifikációt játszó Tatabányát. Úgy gondolom, van a csapat olyan szinten, hogy jó mérkőzést tudjunk játszani serdülőben és ifiben egyaránt.
 

A gyakoroltakat kell játszani

Vasárnap a DVL gyermek IV-bajnokságban szereplő csapatunk Sopronban játszik. Az ellenfél 13 órakor a házigazda SVSE, 14.30-kor a szombathelyi AVUS lesz.
 
Truszka Levente edző: – Az első fordulóhoz hasonlóan a Sopron ellen szeretnénk jó játékkal győzni, a szombathelyiek ellen pedig az a célunk, hogy szorosabb mérkőzést játsszunk. Azt gondolom, ha azokat a dolgokat csináljuk, amit gyakorolunk az edzéseken, akkor ezeket a célokat elérhetjük.