Most a hazai pályán a hangsúly

Most a hazai pályán a hangsúly

  • Post category:Hírek

Élvezzék a játékot

Szombaton a soproni Lővér Uszodában rendezik a DVL serdülőbajnokságot, csapatunk 13 órakor az Iron Swim Waterpolo, 15.30-kor a Pápa ellen száll vízbe.
 
Petrovai Márton edző: – Nagyon fontosnak tartom ezt a megmérettetést. Azok a gyerekek, akik kevesebb szerephez jutnak az országos bajnokságban, itt tudnak minél többet játszani és ez által fejlődni, elérni arra a szintre, hogy stabilabbak legyenek majd az erősebb versenysorozatokban. A cél, mint mindig, a fejlődés a játékelemekben és az, hogy élvezzék a mérkőzéseket. Ennél többet nem is kívánhatok.
 

Hasznos meccseket szeretnénk játszani

 
Szombaton Ajkán játszik a DVL gyermek II-bajnokságban szereplő csapatunk, előbb 12 órakor a Sopron, 14 órakor a Cápa VK lesz az ellenfél.
 
Kutasi Rómeó edző: – Itt elsősorban azok a gyerekek játszanak, akik az országos bajnokságban kevesebb lehetőséget kaptak eddig, emellett még viszünk fiatalabb játékosokat, hogy ők is szokják a légkört. Bízom benne, két jó mérkőzést vívunk ellenfeleinkkel.
 

Jó játékkal kedveskednénk a közönségnek

 
Vasárnap hazai környezetben, az Aqua Sportközpontban a fiú országos utánpótlás bajnokságokban a Dunakanyar WP lesz az ellenfél: 10 órakor a gyerek-, 11.30-kor a serdülő, 13 órakor az ifjúsági csapatunk játszik.
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Bízom a legjobbakban. A játék képe jó volt legutóbb is, a mezőnymunkával, a védekezéssel elégedett voltam, javulni kell helyzetkihasználásban és magabiztosabbnak, nagyobb önbizalommal kell lenni a kapuban.
 
Petrovai Márton, a két idősebb korosztály edzője: – A múlt hétvége tanulságait felhasználva nagy ambícióval készülünk a mérkőzésekre. A hibákat akarjuk majd minimalizálni és koncentráltan játszani.  Az elmúlt meccsek óta javulnak a fiúk, jó nézni a fejlődésüket. Szeretnénk a közönségnek szép és élvezetes játékkal kedveskedni.
 

A gyakorolt elemeket látná viszont az edző

 
Vasárnap ugyancsak az Aqua Sportközpontban szerepel a DVL gyerek IV-es csapatunk is: 15.30 órakor a Sopron, 18-kor az AVUS ellen játszunk.
 

Truszka Levente edző: – Megkezdjük a hétvégén a bajnoki szereplést, ráadásul hazai környezetben tehetjük meg mindezt. Hasonlóak a várakozásaim, mint a múlt héten a DVL gyermek III-as csapat esetében volt. Szeretném, ha a gyakorolt elemeket tudnánk alkalmazni éles helyzetben is és ezáltal két jó mérkőzést tudjunk játszani.