Karácsony Kupa 2017

December 23.-án a Tatabánya szervezésében, a Balaton Uszodába tartották az idei Karácsony kupa küzdelmeit. Hat csapat küzdött a helyezésekért. Egyesületünket Csicsáky Vince 2006-os születésüekből álló csapata képviselte. Nagyon jó hangulatban mérkőztek a gyerkőcök, jó meccseket játszottak.

Tatabánya VSE – Győri VSE  8 – 0

Balaton VK – Győri VSE  4 – 5

Bronzmérkőzés:

Fehérvár VSE – Győri VSE   3 – 3  büntetőkkel a Fehérvér SE    1 -0 így ők lettek a bronzérmesek. 

Csicsáky Vince: “Nagyon jó hangulatú tornán vettünk részt a csapatommal. A látottakkal teljes mértékben elégedett vagyok. Jó látni, hogy augusztus óta hova jutottunk el. Az első mérkőzésen a torna legerősebb csapata, a Tatabánya, volt az ellenfél. Ők a előző évben a Budapest bajnokságban, a korosztályuk bajnoki címét szerezték meg. Tudtuk, hogy nagyon erős csapat, készültünk is belőlük. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen a nyolc kapott gól ellenére egy nagyon jó kis meccset hoztak össze gyerekek. Végig betartották a megbeszélteket, ám az ellenfél kapusa parádésan védett, lehúzta a rolót, így a gólszerzés nem sikerült. A második mérkőzés a hazai pályát élvező Balaton VK volt. Ez a mérkőzés egy kicsit lassab iramú volt, amit sikerült jó játékkal a magunk javára fordítani. Nyertünk egy góllal. Itt is jól játszottak a kicsik. A bronzéremért a Fehérvár VSE volt az ellenfél. Nagyon parázs kemény csata folyt a medencében, ahol megkockáztatom, nekünk állt a zászló. Sajnos a vége előtt 20 mp-cel, 3 – 2 vezetésünknél, egyik játékosunk a kiállítás sorsára jutott, egy általam érthetetlen labda nélküli szituációból. A Fehérvár centere egyedül maradva értékesítette a ziccert és kiegyenlített. A büntetőkben aztán mi hibáztunk egyet, így a Fehérvár nyerte a bronzérmet. Gartulálok nekik.

Mint már mondtam, nagyon hasznosnak ítélem a tornát, a mutatott játékot. Bennem is sok minden letisztult, mi az ami megy, mi az amit még gyakorolni kell és mi az amin változtatnunk kell. Januárban újra munkába állunk, csinálunk egy kemény alapozást, hogy a bajnokságban minél szebb helyezést érjünk el. Remélem javítani tudunk az ősz folyamán kialakult áldatlan edzés időpontokon és helyszíneken, hiszen a 33-as medence immáron szeptember óta nem üzemel. Nagyon megnehezítve a felkészülésünket.

Végül szeretnék Kellemes Ünnepeket kívánni mindenkinek”