Látszik a fejlődés az utánpótlás korosztályon

Látszik a fejlődés az utánpótlás korosztályon

  • Post category:Hírek

Jól működött a zónavédekezésünk

GYVSE-UNI Győr – Fehévár Vízilabda SE 11-8 (4-1, 2-3, 2-2, 3-2)
Budapest, fiú gyermek országos bajnokság
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Farkas Benjamin Vendel, Németh Levente, Dinnyés Benedek Zétény, Bognár Bálint, Horváth Richárd, Varga Ádám, Borbély Sándor 1, Kovács Máté Csaba 5, Deésy Ádám 5, Szabó Zsombor, Alcser Márton, Timsina Kristóf, Kitlinger Martin, Gyűrűs András Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Nagyon ügyesek voltak a srácok,  hatékony volt a zóna védekezés, s bár a fehérváriak megpróbáltak felzárkózni, végig kézben volt a meccs. Gratulálok a csapatnak!
 
 
GYVSE-UNI Győr – Fehévár Vízilabda SE 3-10 (0-4, 0-2, 2-2, 1-2)
Budapest, fiú serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Paár Balázs, Deésy Ádám, Németh Levente 1, Tóth Bence, Varga András 2, Bognár Roland, Lázár Zsombor, Sass Levente, Horváth Richárd, Svec András Áron, Timsina Kristóf, Erős Benedek, Lukács Dárius Hannibál Edző: Hargitai Attila
 
GYVSE-UNI Győr – Fehévár Vízilabda SE 5-14 (0-3, 1-3, 2-2, 2-6)
Budapest, fiú ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Paár Balázs, Bognár Roland, Borbély Sándor, Tóth Bence, Varga András, Sándor-Bint Bendegúz, Szaszák Tamás 4, Sass Levente, Kovács Máté Csaba, Svec András Áron 1, Erős Benedek, Tóbiás Bence, Lázár Zsombor, Móricz Flávió. Edző: Hargitai Attila.
 
Hargitai Attila: – Az amúgy is fiatal csapatunkban voltak hiányzóink serdülőben, és ifiben is, de a gyermek csapat tagjai jól tudtak beleugrani a meccsekbe. A fő célunk a védekezés stabilizálása volt, a cél, hogy ilyen kaliberű csapatokat próbáljunk meg egyre kevesebb gólon tartani. Ez úgy gondolom, hogy többé-kevésbé meg is valósult, ami köszönhető a két meccs alatt 21 db labdaszerzésnek, és blokknak összevonva. Fontos, hogy a csapat ugyanígy álljon a “piszkos” munkához, a védekezéshez, ha ebben így tudunk fejlődni, akkor nagyon hasznos meccseket tudunk játszani a felsőházban. Gratulálunk a gyerek csapatnak a győzelemhez!
 

A gyakorláson volt a hangsúly

GYVSE – Tatabányai VSE 5-16 (0-4, 2-4, 2-3, 1-5)
Tatabánya, DVL gyermek-I. bajnokság
 
GYVSE: Kitlinger Martin – Jankó Mátyás, Horváth László Dániel, Szedlacsek Barnabás, Timsina Bence 1, Stifter Áron 1, Gyűrűs András, Farkas Benjamin Vendel, Varga Ádám 2, Szabó Zsombor, Alcser Márton, Kárpáti Juhász Gergely 1. Edző: Kutasi Rómeó.
 
GYVSE – Oázis SC 24-5 (4-0, 7-1, 5-2, 8-2)
Tatabánya, DVL gyermek-I. bajnokság
 
GYVSE: Kitlinger Martin – Jankó Mátyás, Horváth László Dániel, Szedlacsek Barnabás 3, Timsina Bence 1, Stifter Áron 2, Gyűrűs András 6, Farkas Benjamin Vendel 5, Varga Ádám 1, Szabó Zsombor 3, Alcser Márton, Kárpáti Juhász Gergely 3. Edző: Kutasi Rómeó.
 

Kutasi Rómeó: – Ismét azok játszottak, akik kevesebbet lehetőséget kaptak. A gyakorláson volt a lényeg a lényeg, de miután a gyerekek az első meccsen vereséget szenvedtek ezután nagyon felszívták magukat, ennek köszönhető az Oázis elleni nagy különbség.  

 

Az egyéni megoldások mellett már csapatjáték is volt

A DVL baby-bajnokságban Szombathelyre utazott csapatunk, ahol előbb a Balaton VK majd a Mohács ellen mérkőztek meg a gyerekek.
 
Debreceni Nóra edző: – Ahogy a találkozó előtt is mondtam, a legfontosabb az volt, hogy mindenki játsszon. Új játékost is avattunk, új ellenfelekkel játszottunk. Az első meccsen érezhető volt, hogy az ellenfél erősebb nálunk, de aztán a második meccsen jobban meg tudtuk mutatni mire vagyunk képesek, a gyereke is jobban élvezték a játékot, voltak szép egyéni teljesítmények, de a csapatmunka is már látszott, így jó élményekkel jöttünk haza Szombathelyről.