Lányaink is megkezdték

Lányaink is megkezdték

  • Post category:Vízilabda

Leány Országos UP bajnokságokGyőri VSE–Tatabánya 4–14 (1–4, 1–3, 1–5, 1–2)

Győr, Aqua Sportközpont, lány ifjúsági országos bajnokság.

GYVSE: Mozbauer Panna – Buruzs Anna Katica, Hateier Nelli 1, Horváth Dorina Anita, Cser Petra, Tóth Boglárka, Németh Veronika 1, Kiss Anita, Varga Zsófia, Korsós Kitti, Kérész Emese, Dróth Izabella 2, Rédling Eszter. Edző: Vogel Zsolt.

Győri VSE–Tatabánya 6–13 (3–3, 0–5, 0–3, 3–2)

Győr, Aqua Sportközpont, lány serdülő országos bajnokság.

GYVSE: Nemes Flóra – Németh Sára Virág, Hateier Nelli, Horváth Dorina Anita, Tóth Veronika, Tóth Boglárka, Németh Veronika 5, Kiss Anita, Polgár Csenge, Tánczos Réka, Kérész Emese. Rédling Eszter, Torma Luca Emma 1. Edző: Vogel Zsolt.

Győri VSE–Tatabánya 5–16 (1–5, 0–7, 3–3, 1–1)

Győr, Aqua Sportközpont, lány gyermek országos bajnokság.

GYVSE: Nemes Flóra – Cser Petra 3, Várhegyi Viktória, Tóth Veronika, Buruzs Anna Katica, Deésy Anna, Fogarasi Léna, Korsós Kitti 1, Németh Sára Virág, Polgár Csenge, Tánczos Réka, Balogh Beatrix, Torma Luca Emma 1. Edző: Hámori Péter.

Vogel Zsolt: – Jó értékmérő volt ez a párharc. A nyári kupán augusztus elején már találkoztunk a Tatabányával, akkor is, most is hullámzó teljesítményt nyújtottunk, de több volt a jó periódus ezen a mérkőzésen, és összességében közeledtünk a Tatabányához, melynek megnehezítettük a dolgát. Ki kell emelnem, hogy mindkét meccsen jó volt a kapusteljesítmény, voltak egyéni villanások is, de fizikálisan még azért fel kell nőni , főleg az ifi szintre.

Hámori Péter: – Nem úgy alakult az eredmény, ahogyan azt vártam, gondoltam, ekkora különbséget nem szerettem volna, de enervált volt több kulcsemberem is. Remélem, a folytatásra kicsit összeszedik magukat a lányok.