Kemény mérkőzéssel kezdünk

Kemény mérkőzéssel kezdünk

  • Post category:Hírek
Szerdán 18.30 órakor a budapesti Hajós Alfréd-uszoda fedett medencéjében az UVSE ellen kezdi meg ob I-es szereplését női csapatunk, az UNI Győr-GYVSE. Az esélyek a hazaiak mellett szólnak, de Vogel Zsolt vezetőedző bízik abban, hogy jó meccset tudnak játszani, és meg tudják nehezíteni ellenfelük dolgát.
 
„Örülünk, hogy elkezdődik végre a bajnokság. Hosszú alapozáson vagyunk túl, úgy érzem, fizikálisan jó állapotban vagyunk, amire szükség is lesz szerdán, mert fizikális mérkőzésre is számítok. Most élesben tudunk gyakorolni olyan elemeket, amire egymás között kevésbé volt rá lehetőségünk. Ami fontos, az a védekezés, erre nagyon oda kell figyelni, hogy minél kevesebb gólt kapjunk centerből és lefordulásból. Kulcsfontosságúak lesznek az emberelőnyös, illetve emberhátrányos szituációk is. Ha tudunk szorosabb mérkőzést játszani, melyen ezeket az elemeket jól megoldjuk, akkor elégedett leszek” – mondta Vogel Zsolt vezetőedző.
 

A célokkal kapcsolatosan így fogalmazott a szakember: „Új lett a csapat, de nagy mozgás volt a többi klubnál is. A szezon fárasztónak ígérkezik, mindenkire nagy szerep hárul majd, mindenkinek nagyobb felelőssége lesz, de reméljük, a bajnokság második felére összeáll a csapat úgy, hogy a célt elérjük. Ez minimálisan a bennmaradás, és nem is kizárólag csak a helyezésben mérem a fejlődést, az a cél, hogy a középmezőny eleje és vége között szűküljön kicsit az olló.”