Kemény meccsek várnak ránk

Kemény meccsek várnak ránk

  • Post category:Hírek

Jó meccseket szeretnénk játszani

Szombaton a DVL gyermek III-bajnokságban az Aqua Sportközpont sátras medencéjében szerepel csapatunk. Első ellenfelünk 17 órakor a Fehérvár VSE, 18.30-kor pedig a Tatabánya lesz.

Kutasi Rómeó edző: – A felsőházban vagyunk, aminek nagyon örülök. Bízunk benne, hogy egyik kulcsemberünk kisebb sérülése ellenére tud játszani. Szeretnénk jó mérkőzéseket játszani, örülnék, ha mindenkit tudnék játszani, de ez a meccsszituációtól is függ. Az eredményen kisebb hangsúly van, itt még oktatjuk a játékot, ez a lényeg.

 

Kemény három meccs várható

Vasárnap a lány országos utánpótlás bajnokságban csapataink a Tatabányát fogadják az Aqua Sportközpont sátras medencéjében. A mérkőzések 10 (serdülő), 11.15 (gyermek) és 12.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.

Vogel Zsolt, az ificsapat edzője: – A Tatabánya jó erőkből áll. Lényeges lesz, hogy minél kevesebb gólt kapjunk. Jó tapasztalatszerzés lesz a közelgő ob I-es meccsre is, ahol mindkét csapatból sokan kapnak majd lehetőséget.

Antalóczy Dorka, a gyermek- és serdülőcsapat edzője: – A Tatabánya ellen szoros küzdelmekre számítok mindkét korosztályban. Nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is kemény nyolc negyed vár a lányokra, ráadásul kevés pihenő lesz a két meccs között. A cél a fegyelmezett védekezés és a sok mozgásra, gyors passzokra épülő támadójáték.
 

A felsőházban vagyunk

Vasárnap a DVL baby-bajnokságban a tatabányai Gyémánt-fürdőben száll vízbe csapatunk, 13 órakor a Pécsi Sportiskola, 15-kor a szombathelyi AVUS lesz az ellenfelünk.
 
Debreceni Nóra edző: – A felsőházba kerültünk be, azaz a top hat csapat között vagyunk. Örülök, hogy itt lehetünk. Jól teljesítettük az első félévet, de itt azért már komolyabb meccsek várnak ránk, gyorsabb tempóra számíthatunk, magasabb szintű játék lesz. Azt várom a gyerekektől, hogy magukhoz képest fejlődjenek, illetve ha azt látom, hogy küzdenek, megcsinálják, amit kérek, már elégedett leszek.