Kemény meccsek várnak ránk

Kemény meccsek várnak ránk

  • Post category:Hírek

Veretlenek szeretnénk maradni 

Szombaton a DVL gyermek III-bajnokságban Kaposváron szállunk vízbe, 12 órakor a szombathelyi AVUS, 14 órakor a Fehérvár VSE lesz az ellenfél.
 
Kutasi Rómeó edző: – Veretlenek vagyunk, hat ponttal vezetjük a tabellát. Szeretnénk bejutni a régiós döntőbe, ehhez jó lenne mindkét meccset hozni.
 

Kemény meccsek előtt

Vasárnap a lány országos bajnokságokban a Póló SC lesz az ellenfelünk a budapesti Hajós Alfréd 50 méteres medencéjében. A meccsek 14 (serdülő), 15.15 (gyermek) és 16.30 (ifjúsági) órakor kezdődnek.
 
Antalóczy Dorka a fiatalabb korosztályok edzője: – A cél az alsóházban az első hely megszerzése, így is állunk hozzá, szeretnénk nyerni.
 
Vogel Zsolt, az ifik edzője: – A Póló az egyik legerősebb a bajnokságban, ők hozzánk hasonlóan úgy csúsztak ki a felső házból, hogy az alsóházba a legtöbb pontot hozták a másik csoportból. A héten mindenki azt gyakorolja majd, amit akár az ob I-es meccsen várok el játékban tőlük. Remélem, a meccsen minél több jó megoldás visszaköszön majd.
 

Ismeretlen ellenfél

Vasárnap az Aqua Sportközpont sátras medencéjében a Ceglédet fogadják fiú utánpótláscsapataink. A meccsek 10 (gyermek), 11.30 (serdülő) és 13 órakor (ifjúsági) kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyermekcsapat edzője: – Igazán nem tudjuk, mire számítsunk, igyekszünk mindent megtenni a jó szereplésért, illetve azért, hogy a gyakoroltak visszaköszönjenek a mérkőzésen.
 
Hargitai Attila, a két idősebb korosztály edzője: – A Ceglédet nem igazán ismerjük. Mint ahogyan az egész sorozatban, így ezeken a mérkőzéseken is a védelem stabilizálása a célunk.
 

Nem az eredmény a lényeg

Vasárnap a DVL baby I-bajnokságban hazai környezetben szerepel csapatunk. Az Aqua Sportközpont sátras medencéjében 15.05-kor az AVUS, 18.25-kor a Tatabánya lesz az ellenfél.
 

Debreceni Nóra edző: – Itt az eredményt még nem számolják, a cél ugyanaz, mint eddig, a gyerekek élvezzék a játékot, ne izguljanak, és amit tanultak, azt próbálják megcsinálni.