Kemény meccsek, sok utazás vár ránk

Kemény meccsek, sok utazás vár ránk

  • Post category:Hírek

Fizikálisan kemény meccsek várhatók

 
Szombaton ob II-es csapatunk, az UNI Győr-GYVSE Szegeden játszik két mérkőzést, 15.30 órakor a házigazdák, 17.30-kor az Aquatics WP lesz az ellenfél.
 
Hargitai Attila edző: – Az ob II mezőnye már ismert számunkra, fizikális, kemény mérkőzésekre számítok mindkét alkalommal. Szeretnénk jó eredménnyel zárni a fordulót.
 

Három győzelemnek örülnénk

Vasárnap lány utánpótláscsapataink Szegedre utaznak, 10-kor a gyerekek, 11.15-kor az ifjúságiak, 12.30-kor pedig a serdülők ugranak vízbe.
 
Vogel Zsolt, az ifik edzője: – A középszakasz utolsó három fordulójához értünk. Hazai pályán le tudtuk győzni a szegedieket, remélhetőleg ez idegenben is sikerül, aztán lesz még két meccs, majd várjuk, hogy a felsőházi csapatok közül kivel játszunk a folytatásban.
 
Antalóczy Dorka, a serdülő- és a gyerekcsapat edzője: – Elég korai induláson kell majd átlendülniük a lányoknak, valamint amennyi élményt adott számukra máltai torna, annyi energiát le is szívott belőlük, de a múltkori összecsapáshoz hasonlóan mindkét korosztályban magabiztos győzelem elérése a cél.
 

Hosszú út vár a csapatokra

Vasárnap fiú utánpótláscsapataink Miskolcon játszanak: 12 órakor a serdülők, 13.15-kor a gyermekek, 14.30-kor az ifjúságiak kezdenek.
Hargitai Attila, a serdülők és az ifik edzője: – Ahogyan az ob II-ben, így itt is fizikális mérkőzéseket várok. Meglátjuk, milyen eredménnyel tudjuk zárni ezeket az összecsapásokat.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Hosszú út vár ránk, remélem, ez nem befolyásolja nagyon a teljesítményünket, kellően élesek leszünk már az elején is. Ez a felsőház, itt bármi előfordulhat, múltkor a jó játékerőt képviselő Oázist majdnem megfogtuk, jó lenne, ha most sikerülne győzni. Sokat dolgoznak ezért a srácok, de igazából nem az eredmény a legfontosabb, hanem az, hogy jó meccseket játsszunk.
 

Sok a hiányzó

A DVL gyerek IV-csapatunk hazai környezetben, az Aqua Sportközpont sátras medencéjében játszik két mérkőzést, 11 órától a Kaposvár, 14-től a Tatabánya ellen.
 

Truszka Levente edző: – Újabb forduló következik hazai medencében. Szeretnénk mindkét ellenféllel szorosabb mérkőzéseket játszani, mint az előző fordulókban. Sajnos a betegségek és a sérülések miatt ismételten sok fiatallal tudunk csak kiállni. A fiúk folyamatosan fejlődnek, remélem, ez a mérkőzéseken is megmutatkozik majd.