Jó mérkőzéseket szeretnénk játszani

Jó mérkőzéseket szeretnénk játszani

  • Post category:Hírek

Felállni a pofonból

A hétvégén a lány országos bajnokságban gyerekcsapatunk a play-off során előbb szombaton 10 órakor a budapesti Nyéki uszodában a Polo SC ellen mérkőzik, a vasárnapi ellenfél pedig a szombati eredmények alapján lesz majd ismert, az biztos, hogy a második napon a budapesti Kőér utcában mérkőznek majd lányaink.
 
Antalóczy Dorka edző: – A múltkori, Eger elleni pofon után csak azt szeretném, hogy a lányok felszabadultan játszanak, élvezzék a meccset, ami a csapatösszhangon alapszik. Magabiztos győzelmekkel szeretnénk haza térni.
 

Utolsó előtti forduló

A férfi OB II-ben szombaton Budapesten, a Szőnyi utcai uszodában játszik csapatunk, az UNI Győr-GYVSE, 16 órakor a Vác, 18.30-kor a Szeged lesz az ellenfél.
 
Hargitai Attila edző: – Az utolsó előtti fordulóhoz értünk. Szeretném, ha az előző fordulóhoz hasonlóan tudnánk két jó mérkőzést játszani, valamivel kevesebb kapott góllal.
 

Jó lenne a három győzelem

Vasárnap a fiú országos bajnokságban az Oázis SC csapatait fogadja gyerek-, serdülő- és ifjúsági együttesünk. A mérkőzések 10, 11.30 és 13 órakor kezdődnek az Aqua Sportközpont sátras medencéjében.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Legutóbb idegenben egy góllal kaptunk ki, itthon fogható az ellenfél. Bízom benne, hogy jó meccsen sikerül a győzelem.
 

Hargitai Attila, a két idősebb korosztály edzője: – Serdülőben az odavágón magunk alatt teljesítettünk, ezen javítanunk kell. A fáradtság érezhető a játékosokon, a terhelést mértékeltük, remélem, így a hétvégén nagyobb hőfokon tudunk majd égni. Ifiben az ellenfél majdnem teljes ifi csapata ellen jó mérkőzést tudtunk játszani legutóbb. Szeretném, ha ez a hétvégén is így lenne.