Jó meccseket játszanánk

Jó meccseket játszanánk

  • Post category:Hírek

Az eredmény nem számít

Szombaton a DVL gyerek I-bajnokság aktuális fordulóját a győri Aqua Sportközpont sátras medencéjében rendezik. Csapatunk 11 órakor a Pécs, 14 órakor az Oázis ellen száll vízbe. A pécsiek vezetik a csoportot, az Oázis viszont pont nélkül áll, mi egy győzelemmel és öt vereséggel állunk.
 
Kutasi Rómeó edző: – Szeretnék mindenkit játszani, itt azok a gyerekek szerepelnek, akik országosban kevesebb lehetőséghez jutnak. Azt szeretném, hogy játszunk egy jót, az eredmény nem számít.
 

Fizikálisan kemény meccsek várhatók

Szombaton ob II-es csapatunk Vácon játszik, 11.15-kor a Szeged, majd 14 órakor az Aquatics Waterpolo lesz az ellenfél.
 
Hargitai Attila edző: – Az ötödik-nyolcadik helyért küzdünk a rájátszásban, fizikálisan kemény mérkőzésekre számítok, bízom a jó eredményekben.
 

Jó meccseket játszanának

Vasárnap a fiú országos bajnokságban Cegléden játszanak utánpótláscsapataink, a mérkőzések 10, 11.15 és 12.30 órakor kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Tudjuk, hogy a Cegléd erős, ők az esélyesek, de a lényeg, hogy ott vagyunk a felsőházban, jó csapatok ellen játszunk. Elég jól helyt is tudunk állni, remélem, ez most is így lesz.
 
Hargitai Attila, a serdülők és az ifik edzője: – Szeretném, ha mindkét korosztályban tudnánk egy jó mérkőzést játszani.
 

Két meccsel zárul a bajnokság

Vasárnap a DVL gyerek IV-bajnokságban Pécsen szerepel csapatunk: 12.30 órakor a Fehérvár, 14.30-kor a szombathelyi AVUS lesz az ellenfél.
 
Truszka Levente edző: – Az utolsó fordulónak nézünk elébe a bajnokságban. Két jó mérkőzést szeretnénk játszani zárásként. Nem lesz könnyű dolgunk, de ha az egész évben gyakorolt elemeket meg tudják csinálni a srácok, akkor ez sikerülhet.
 

Bíznak a továbbjutásban

A lány országos bajnokságban a play off-kvalifikáción lesz érdekelt az ifi és a gyerekcsapatunk. Mindketten az Eger ellen játszanak idegenben, az előbbi együttes 11 órakor, az utóbbi 12.15-kor játszik.
 
Vogel Zsolt, az ifik edzője: – Felsőházi rangadót játszunk, kicsit hiányosak leszünk az érettségi miatt, de bízom benne, hogy kevés kapott gólos meccsen, jó védekezéssel sikerül kiharcolni a továbbjutást, és az első nyolc helyért tudunk játszani a folytatásban.
 

Antalóczy Dorka, a gyerekcsapat edzője: – Kemény meccsre készülünk, két hasonló kaliberű csapatról beszélhetünk. Döntő szerepe lesz annak, hogy a csapat tagjai mennyire képesek egymásra figyelni, és segíteni a társukat. A célunk a felsőházba kerülés. Hiszem, hogy a lányok mindent megtesznek ennek érdekében.