Jó esélyekkel vágunk neki a hétvégének

Jó esélyekkel vágunk neki a hétvégének

  • Post category:Hírek

Szombaton hazai rendezésű férfi OB II, vasárnap idegenbeli lány és fiú országos bajnokság vár egyesületünkre.

Van esély győzni

Szombaton a győri Aqua Sportközpont sátras medencéjében rendezzük meg a férfi ob II aktuális fordulóját. A mérkőzés 10, 11, 12, 13, 14 és 15 órakor kezdődnek. Csapatunk, az UNI-Győr GYVSE 10 órakor az SVSE, 12-kor a Nagykanizsa ellen száll vízbe.

 
Hargitai Attila edző: – Kemény, fizikális mérkőzésekre számítok, de úgy gondolom, hogy mindkét mérkőzésen van esélyünk a győzelemre.
 

A védekezés lehet a kulcs

Vasárnap az országos lánybajnokságokban Dunaújvárosban játszanak csapataink. Előbb 10 órakor a gyermek, majd 11.15-től az ifjúsági, végül 12.30-kor a serdülő korosztály mérkőzik a hazaiakkal.
 
Antalóczy Dorka, a fiatalabb korosztályok edzője: – A gyerekmeccsen magabiztos győzelmet várok, szeretném, hogy a még tapasztalatlanabb játékosok is több lehetőséghez jussanak. Serdülőben célunk az előző mérkőzéshez képest szorosabb gólkülönbséget elérni, szeretném látni a lányokban a küzdőszellemet eziránt.
 
Vogel Zsolt, az ificsapat edzője: – Védekezésben elengedhetetlen lesz a koncentráció, a fegyelmezettség, mert csak akkor van esély arra, hogy szoros mérkőzést játsszunk, és ha úgy alakul, akár kevesebb lőtt góllal is jó eredményt érjünk el.
 
 

Tanulni kell a fiaskóból

Vasárnap az országos fiúbajnokságokban Szentendrére utazunk, ahol 10 órakor a gyerek, 11.15-kor a serdülő-, 12.30-kor az ifjúsági csapat ugrik a medencébe a Dunakanyar együttese ellen.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Hasonló játékerőt képviselő csapattal találkozunk. Remélem, sikerül megvalósítani a megbeszélteket, és ha főleg védekezésben jól teljesítünk, akkor sikeresek lehetünk.
 

Hargitai Attila, az idősebbek edzője: – A múlt heti fiaskóból tanulva szeretném, ha a befejezésekre jobban odafigyelnénk, illetve a könnyű kapott gólokat el kell kerülnünk annak érdekében, hogy legyen esélyünk a győzelmekre.