Javuló teljesítmények

Javuló teljesítmények

DVL gyermek IV. korosztály

Győri VSE–Fehérvár 7–9 (2–2, 2–2, 2–3, 1–2)
Győr, Aqua Sportközpont, DVL gyermek IV-bajnokság.
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Sárközi Zsigmond, Horváth Nimród, Harza Gergely Lajos, Cserepes Marcell, Németh Bence 1, Borbás Benedek, Stoiber Levente, Szedlacsek Barnabás 1, Dinnyés Benedek Zétény, Gál Vince, Gál Soma, Bognár Bálint 5, Harza Máté József. Edző: Kutasi Rómeó.

Győri VSE–Soproni VSE 12–7 (5–1, 2–2, 1–3, 4–1)
Győr, Aqua Sportközpont, DVL gyermek IV-bajnokság.
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Sárközi Zsigmond, Horváth Nimród, Harza Gergely Lajos 2, Cserepes Marcell 1, Németh Bence 2, Borbás Benedek, Stoiber Levente, Szedlacsek Barnabás 3, Dinnyés Benedek Zétény, Gál Vince, Gál Soma, Bognár Bálint 4, Harza Máté József. Edző: Kutasi Rómeó.

Kutasi Rómeó: – Az első meccsen a statisztika is azt mutatja, hogy saját magunkat vertük el. Meg lehetett volna nyerni a mérkőzést, de a védekezésünk nem volt a topon. Tudásunkhoz képest alulteljesítettünk. A másodikon viszont szinte hibátlanul működött, előtte átbeszéltük, mit is kell csinálni. Meg is lett az eredménye. Ami még tapasztalat, hogy az otthoni játékot még szokni, tanulni kell, azt, hogy a szülők, nagyszülők előtt kell szerepelni. Összességében pozitívan értékelem a teljesítményünket, ez a csapat képes eredményesen játszani, hiszen jó játékosokból áll össze. A nemrég csatlakozók ugyan még egy kicsit le vannak maradva, de a szorgalmukkal a tudásbeli különbséget el tudják tüntetni. Ehhez persze idő kell. Amit még kiemelnék, hogy a hozzáállásunkra jellemző, hogy egyik meghatározó játékosunk betegen is lejött, három negyedet játszott is. Le a kalappal előtte, hogy ilyen fiatalon ennyire alázatos.