Izgatottan várjuk a rajtot

Izgatottan várjuk a rajtot

  • Post category:Hírek
Vasárnap a győri Aqua Sportközpont 33-as medencéjében az országos fiú utánpótlás-bajnokság 1. fordulóját rendezik, az ellenfél a Sportliget lesz. A találkozók 10.00, 11.30 és 13.00 órakor kezdődnek.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – A legfontosabb, hogy játsszunk egy jót. Nehéz esélyekről beszélni, azért a gyerekcsapatok minden évben átalakulnak, sok az új játékos. Sokat és jól dolgoztak a srácok, így ha a gyakoroltakat meg tudjuk mutatni, akkor elégedett leszek. Persze azért a sikerélmény sem lenne rossz.
 

Petrovai Márton, a két idősebb korosztály edzője: – Nagyon izgatottan várják a rajtot a fiúk, akárcsak én. Nagyon sok munkát végeztünk a nyáron, de még ezen a héten is. Mind a három korosztályban nyerni akarunk. Ezt mondhatom Kutasi Rómeó kollégám nevében is. Úgy gondolom, ha azzal az elszántsággal mennek a fiúk a vízbe, ami bennünket képvisel, akkor nagyon jó mérkőzéseket fogunk játszani. Elsődleges célunk az edzéseken gyakorolt elemek megvalósítása. Persze a legfontosabb, hogy mindenki élvezze a játékot és felszabadultan vízilabdázzon.