Itt a hétvégi UP program

Itt a hétvégi UP program

Szombaton a férfi ob II aktuális fordulóját Budapesten, a Szőnyi utcai uszodában rendezik meg. Csapatunk, a Győri VSE-UNI Győr 11 és 14 órakor száll vízbe, az ellenfél a Dunakanyar és a MAFC lesz.

Hargitai Attila edző: „A felsőház második fordulójában fizikálisan kemény ellenfeleink lesznek, és vannak betegeink is, ez sem könnyíti meg a dolgunkat. Mindezek ellenére szeretnék magabiztos csapatot látni a vízben, és szeretném, ha a taktikai utasításokat végre tudnánk hajtani.”


Vasárnap a lány utánpótlás országos bajnokságban az OSC lesz az ellenfelünk a győri Aqua Sportközpontban. Előbb 10 órakor a serdülők, 11.15-kor a gyermekek, 12.30-kor az ifjúságiak szállnak vízbe.

Hámori Péter, a gyermekcsapat edzője: „Bízom benne, hogy sikerül győznünk. Erre készülünk, a lányok nagyon fogadkoznak. Egyik kulcsemberünk továbbra is sérült, őt nem könnyű pótolni, de mindent megteszünk ennek érdekében. Remélem, eredményesen zárjuk a fordulót.”

Vogel Zsolt, az idősebb korosztályok edzője: „Régen találkoztunk az OSC-vel. Sajnos sok hiányzónk van különböző okokból, de próbáljuk őket pótolni. Remélem, sikerül jó meccseket játszanunk. Ha kompletten lennénk, szoros küzdelmet várnék, így viszont a hiányzók miatt nehéz jósolni.”