Itt a hétvégi program

Itt a hétvégi program

Az első pontokért

Vasárnap 11 órakor a DVL gyermek III-bajnokságban elmaradt meccset pótoljuk az Aqua Sportközpontban, az ellenfél a Pécs lesz.

Lajtai Andor edző: – Egyelőre pont nélkül állunk a felsőházban, a pécsiek elleni meccsen kívül még két találkozót játszunk, mindegyiket hazai környezetben. Bízom benne, hogy tudunk pontokat szerezni, akár már most hétvégén.

A csapat csütörtöki edzésén idősebbek ellen gyakorolt.

 

Nyolcról kilencre lépnénk

Vasárnap a fiú országos utánpótlás-bajnokságban a Hódmezővásárhely csapatát fogadjuk az Aqua Sportközpontban: 13 órakor a gyermek-, 14.15-kor a serdülő-, 15.30-kor az ifjúsági meccs kezdődik.

Hargitai Attila edző: – A Hódmezővásárhely csapatától az odavágón nyolc pontot tudtunk elhozni, most a kilenc megszerzése a cél. Úgy gondolom, ha úgy játszunk, ahogy valóban tudunk, akkor ez megvalósítható.

Ismeretlen ellenfelek

A férfi ob II-ben szombaton Egerben játszik csapatunk, a Győri VSE-UNI Győr: 11 órakor a házigazda, 14 órakor az ELTE-BEAC lesz az ellenfél.

Hargitai Attila edző: – A bajnokság rájátszásában két olyan csapattal találkozunk, amelyekkel még nem játszottunk, így nehéz esélylatolgatásokba belemenni. Kiemelném, hogy Kutasi Rómeón kívül mindenki utánpótláskorú játékos. Szeretném, ha ők az eddigiekhez hasonlóan élni tudnának a lehetőséggel.

Kell a jó védekezés

A serdülő lány országos bajnokságban szombaton 16 órakor a playoff-kvalifikáció 1. fordulójában Tatabányán szállunk vízbe.

Vogel Zsolt edző: – Szomszédvárak csatája lesz, igazi presztízsmeccs. Az utolsó ob I-es meccs óta sikerült egy kicsit feltöltődnünk. A védekezésünknek kell stabilnak lenni, mert leginkább úgy van esélyünk a jó eredményre.