Indulnak a Fiúk Nyári Kupái

  • Post category:Vízilabda

Első forduló a fiú kupákban

Holnap, július 15.-én elindul az MVLSZ által szervezett fiú országos utánpótlás kupasorozat.

Fiaink indulnak a Lemhényi Dezső ifjúsági, a Vízvári György Serdülő és a Szívós István Gyermek országos kupákban.

Az alsóházi küzdelmekben az ifiknél a Fehérvár, a Dunakanyar és a Happy Hippos csapatai, míg a serdülő és gyermek korosztályban a Fehérvár, a Dunakanyar és a Sopron csapataival küzdünk a helyezésekért.

Július 15. Győrben az Aqua Sportközpontban játszuk a meccseket.

10:00  Győri VSE – Happy Hippos Ifjúsági Kupa

11:30. Győri VSE – Soproni VSE Gyermek Kupa

13:00. Győri VSE – Soproni VSE Serdülő Kupa

Dubinák Péter, a serdülő és ifjúsági csapat edzője: A vírus által elrendelt leállást követően nagy elánnal kezdtek bele a munkába a srácok. Hiányoznak már a meccsek, jó lesz lekezdeni. Remek alkalom ez a nyári kupa sorozat, hogy gyakoroljunk a szeptemberben kezdődő bajnokságra. Idén mind a három utánpótlás korosztályban indulunk, szeretnénk tisztességesen helytállni, bár nyilván az ifiben ez még a tanuló év lesz.  

Hargitai Attila a gyermek csapat edzője: Sokat dolgoztunk a srácokkal, szinte le sem álltunk az újraindulást követően. Kíváncsian várom, hogy milyen teljesítményre leszünk képesek, Tavaly még a DVL-ben küzdöttünk, idén az országosba mérjük meg magunkat. A csapat gerincét a 2007-esek adják, akiknek ez az első évük lesz. Reálisan a következő szezonban szeretnénk meghatározó szereplői lenni gyermek korosztálynak, de idén is minél több győzelmet gyűjtenénk. Jó erőfelmérő lesz ez a nyári kupa.