Igazi családként működnek a csapatok

Igazi családként működnek a csapatok

  • Post category:Hírek

Meglett a becsületpont

 
SOTE–Széchenyi-egyetem 17–11 (5–3, 3–2, 5–3, 4–3)
Budapest, MEFOB-selejtező
 
SZE: Szűcs Dániel – Kovács Péter 3, Haffner Olivér, Kovács Barnabás, Liaszer Dániel, Djordje Dzunic 1, Truszka Csanád Kemenes 1, Pázmándi Bence 1, Dubinák Dániel 3, Gátas Ferenc Zéta, Németh Csongor 2, Végh László. Edző: Truszka Levente
 
Széchenyi-egyetem–Károli Gáspár Egyetem 10–13 (1–2, 3–4, 2–1, 4–6)
Budapest, MEFOB-selejtező
 
SZE: Haffner Olivér – Kovács Péter 1, Szűcs Dániel 1, Kovács Barnabás, Haszer Dániel, Djordje Dzunic 2, Truszka Csanád Kemenes 3, Pázmándi Bence, Dubinák Dániel 3, Gátas Ferenc Zéta, Németh Csongor. Edző: Truszka Levente.
 
Debreceni Egyetem–Széchenyi-egyetem 24–23 (4–3, 6–2, 2–5, 5–7) – ötméteresekkel: 7–6
Budapest, MEFOB-selejtező
 
SZE: Haffner Olivér – Kovács Péter 5, Kovács Barnabás 2, Haszer Dániel 2, Djordje Dzunic 4, Truszka Csanád Kemenes 4, Pázmándi Bence, Dubinák Dániel 3, Szűcs Dániel 3, Németh Csongor. Edző: Truszka Levente.
 
Truszka Levente: – A SOTE elleni nyitómérkőzésen sajnos látszott az összeszokottság hiánya a csapaton. Kellett két negyed, mire hozzászoktunk egymáshoz. Sajnos addigra sikerült jelentős előnyt adnunk az ellenfélnek, amit jól menedzselve meg is tartott a mérkőzés végéig.  A második mérkőzésen a Károli-egyetem csapata ellen végig mérkőzésben voltunk. A végén az döntött az ő javukra, hogy a helyzeteiket jobban ki tudták használni. A vasárnapi, Debrecen elleni mérkőzésen az ellenfelünk jól kezdett. Ám miután egy kicsit rendezni tudtuk a sorainkat folyamatosan tudtunk zárkózni az ellenfelünkre. A végén a győzelemre is volt lehetőségünk, de az utolsó helyzetünk kimaradt. Végül ötméteresekben alulmaradtunk, de egy becsületponttal sikerült azért lezárnunk a hétvégét. Nagy dicséret illeti a csapatot.
 

Az emberelőnyöket kell javítanunk

 
GYVSE-UNI Győr–Eger 16–7 (3–4, 4–0, 6–1, 3–2)
Győr, lány gyermek országos bajnokság
 
GYVSE: Jámbor Laura – Szerb Dorka 4, Iszak Tamara 4, Sásdi Lisa Marie 3, Novák Lili, Fogarasi Léna 4, Gál Csenge 1, Burkus Lara, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára, Pápai Ráhel. Edző: Antalóczy Dorka
 
GYVSE-UNI Győr–Eger 8–17 (0–4, 3–2, 2–6, 3–5)
Győr, lány serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Szabó Imola – Tánczos Réka, Szerb Dorka 1, Iszak Tamara 2, Sásdi Lisa Marie 1, Novák Lili, Fogarasi Léna 4, Gál Csenge, Burkus Lara, Imre Fruzsina, Szücs Luca Sára, Pápai Ráhel, Jámbor Laura. Edző: Antalóczy Dorka.
 
Antalóczy Dorka: – A gyerekmérkőzés első negyede ismét kapkodósra sikerült, bár megvoltak a helyzeteink, nem tudtunk kaput találni. A második negyedtől fejben talán kicsit lehiggadtunk és szép védőmozgással, kapusteljesítménnyel működtünk, valamint az akcióinkat is góllal fejeztük be. A serdülőmérkőzésen a fáradtság most jobban kihatott a koncentrációra védekezésben, amitől a támadójátékunk is belassult. Az egész bajnokságra jellemzően, most is rengeteg kiállítást harcoltak ki a lányok, viszont emberelőnyből képtelenek voltunk átlőni a blokkokon, ezt kell majd többet gyakorolnunk. Gratulálok a csapatnak.
 

Igazi családként működnek a csapatok

 
Békéscsaba–GYVSE-UNI Győr 6–9 (1–1, 0–3, 2–3, 3–2)
Békéscsaba, fiú gyermek országos bajnokság
 
GYVSE: Molnár Mátyás – Alcser Márton, Bognár Bálint, Gyűrűs András, Timsina Kristóf 2, Timsina Bence, Józsa Dániel, Stifter Áron, Dinnyés Benedek Zétény 2, Deésy Ádám 4, Szabó Zsombor, Szedlacsek Barnabás 1, Porvan Áron. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Nem voltunk könnyű helyzetben, fizikálisan erős, ügyes ellenfél ellen játszottunk. Kemény légkörű meccs volt, de büszke vagyok a csapatra, mert végig dominálni tudtunk, fegyelmezetten játszottunk, ha voltak hibák, kisegítették egymást a játékosok, és jó volt a kapusteljesítmény is. Hosszú ideje veretlenek vagyunk, emiatt nagyobb rajtunk a nyomás, ezen kell lazítani, hogy ne görcsöljünk, élvezzük, hogy játszhatunk. Igazi csapatként, családként működünk a legkisebbektől a legnagyobbakig, ez is s sikerek titka. Az éremszerzés amúgy már reális célnak tűnik.
 
Békéscsaba–GYVSE-UNI Győr 8–13 (2–3, 2–3, 2–2, 2–5)
Békéscsaba, fiú serdülő országos bajnokság
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Dinnyés Benedek Zétény, Paár Balázs 5, Raffai Ruben, Erős Benedek, Varga András 2, Kovács Máté Csaba, Bognár Bálint, Sass Levente 2, Bognár Roland 1, Szeder Áron Milán 2, Horváth Csanád, Deésy Ádám 1, Molnár Mátyás. Edző: Petrovai Márton
 
Békéscsaba–GYVSE-UNI Győr 12–7 (0–1, 4–0, 5–4, 3–2)
Békéscsaba, fiú ifjúsági országos bajnokság
 
GYVSE: Mucza Erik Attila – Erős Benedek, Timsina Kristóf, Raffai Ruben, Paár Balázs 1, Varga András, Bognár Roland, Kovács Máté Csaba 2, Sass Levente, Baross Gerzson Károly 2, Svec András Áron 2, Horváth Csanád, Tóbiás Bence. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – A serdülőmérkőzést végig kontroll alatt tartották a fiúk, nem hagytak felületet magukon, amit fogni lehetett volna. Az ifi meccsen nagy csatát láthatott a közönség. A fiúknak minden elemmel meg kellett küzdeni, olyannal is, amire nem lehet számítani. Nem adták fel küzdöttek, harcoltak. A többségnek ezen a hétvégén 16 negyed volt a testében, ami úgy gondolom, emberfeletti. Ebből tudunk építkezni, tanulni. Benne volt a pakliban, hogy a mérleg nyelve átbillen felénk, de két kilóval súlyosabb volt az az oldal. Erre sajnos nem tudtunk reagálni. Mindenesetre nagyon boldog vagyok, hogy ilyen játékosok alkotják az utánpótláscsapatainkat, nem ismernek lehetetlent a srcáok. Minden nap edzenek azért az élményért, amit később, a felnőttéletbe is tovább tudnak vinni. Ott lesz majd a nehezebb szürke napokban, mikor a munkahelyükön nem úgy fog menni  valami, akkor csak előveszik a fejükből az emléket: “megérte kiköpni a tüdőmet edzésen és Takács Tamás Pocsolyába léptem című számot végig plankelni.” Ez átsegíti őket az akadályokon. Én ezért dolgozom, edzem a fiúkat, hogy erős felnőtt férfiak legyenek belőlük, akik a jéghátán is meg tudnak élni és barátként segítik a csapattársaikat majd. Az egyik hitvallásom az hogy: Embernek lenni és maradni minden körülmények  között. Ez volt a hétvége tanulsága is.
 

Helyén van a szívünk

 
GYVSE-UNI Győr–Kanizsa VSE 13–8 (4–1, 2–1, 3–2, 4–4)
Tatabánya, DVL gyermek II-bajnokság
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Horváth Nimród, Szedlacsek Barnabás 5, Veres Vilmos, Berzai Norman Bernát, Gál Vince, Gál Soma, Borbás Benedek 4, Németh Bence 2, Sárközi Zsigmond, Farkas Dávid 2, Harza Máté József, Harza Gergely Lajos, Porvan Áron, Lizák Bernát, Józsa Dániel. Edző: Kutasi Rómeó
 
GYVSE-UNI Győr–Kaposvár 5–6 (4–0, 0–2, 1–3, 0–1)
Tatabánya, DVL gyermek II-bajnokság
 
GYVSE: Lukács Dárius Hannibál – Horváth Nimród, Szedlacsek Barnabás 2, Veres Vilmos, Berzai Norman Bernát, Gál Vince, Gál Soma, Borbás Benedek, Németh Bence, Sárközi Zsigmond, Farkas Dávid 1, Harza Máté József 1, Harza Gergely Lajos, Porvan Áron, Lizák Bernát, Józsa Dániel 1. Edző: Kutasi Rómeó.
 
Kutasi Rómeó: – Jó mérkőzéseket játszottunk, a kicsik is egyre jobban jönnek fel arra a szintre, amit szeretnénk. A kapusteljesítmény kimagasló volt, de mindenki jól játszott. Vannak még hibák, de a szív a helyén van.
 

Két magabiztos siker

 
GYVSE-UNI Győr–Fehérvár VSE 11–7 (2–1, 3–2, 4–2, 2–2)
Székesfehérvár, DVL serdülőbajnokság
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba 3, Németh Levente, Raffai Ruben 2, Varga Ádám, Varga András 2, Horváth Csanád 1, Szilágyi Mihály Gyula, Sass Levente, Farkas Benjamin Vendel, Svec András Áron 1, Tóth Bence, Erős Benedek 1, Horváth László Dániel 1. Edző: Petrovai Márton.
 
Balaton VK–GYVSE-UNI Győr 8–14 (0–3, 1–1, 5–5, 2–5)
Székesfehérvár, DVL serdülőbajnokság
 
GYVSE: Tóbiás Bence – Kovács Máté Csaba 2, Németh Levente, Raffai Ruben, Varga Ádám, Varga András 3, Horváth Csanád 4, Szilágyi Mihály Gyula, Sass Levente 1, Farkas Benjamin Vendel, Svec András Áron 2, Tóth Bence 1, Erős Benedek 1, Horváth László Dániel. Edző: Petrovai Márton.
 
Petrovai Márton: – A felsőház második fordulójában két magabiztos győzelmet arattunk, aminek nagyon örülök, mert végig kézben tartották a mérkőzéseket a fiúk.
 

Hasznos meccset játszottak

 
A baby-bajnokságban a legkisebbek szálltak vízbe.
 
A Debreceni Nórát helyettesítő Hargitai Attila edző így értékelt: – Hasznos meccset játszottak a legfiatalabbjaink. Láttam szép megmozdulásokat támadásban is, de ami külön öröm volt számomra, hogy védekezésben mindenki próbálta a kérteket megvalósítani, és volt sok szép labdaszerzésünk is. Az első gólosoknak, az első mérkőzést lejátszóknak külön, de mindenkinek szeretnék gratulálni.