Holnap újabb forduló vár csapatainkra

Holnap újabb forduló vár csapatainkra

  • Post category:Hírek

Szerdán lány és fiú utánpótlás csapataink is bizonyíthatnak az országos bajnokságban.

 

Szoros meccsekre van kilátás

Szerdán az országos bajnokságban a lánycsapataink Tatabányán szállnak vízbe, 10 órakor a serdülők, 11.15-kor a gyerekek, 12.30-kor az ifjúságiak játszanak.
 
Antalóczy Dorka: – A serdülőmeccsen szeretném, ha minél szorosabb meccset tudnánk játszani. A Tatabányának vannak OB I-es játékosai, rájuk nagyobb figyelmet kell majd szentelnünk. A gyerekbajnokságban bízom abban, hogy felül tudunk majd emelkedni ellenfelünkön higgadt, koncentrált játékkal, ahol a védekezést nem veszik másodlagosnak a lányok.
 
Vogel Zsolt: – Az ifjúsági bajnokságban a Tatabánya ellen egyenlő erők küzdelme várható, ahol a napi forma dönthet a győztes kilétéről.
 

A kezdésre kell odafigyelni

Szerdán a fiú országos bajnokságban a Sportliget SE ellen idegenben, a budapesti Szőnyi utcai uszodában játszanak csapataink: 10 órától a gyerekek, 11.15-től a serdülők, 12.30-tól az ifjúságiak.
 
Kutasi Rómeó, a gyerekcsapat edzője: – Ugyanazzal a céllal megyünk neki a meccsnek, tanuljunk, élesben gyakoroljunk, és felerősödjünk az országos bajnokság színvonalához. A védekezés lesz a legfontosabb, illetve az, hogy a begyakorolt elemeket megpróbáljuk minél pontosabban végrehajtani.
 
Hargitai Attila, az idősebb korosztályok edzője: – Az előző szezonból emlékezhetünk rá,  hogy a Sportliget ellen komoly mérkőzésre kell számítanunk. Fontos lesz mindkét mérkőzésen a meccs eleje, hogyan tudjuk felvenni, esetleg diktálni a játék ritmusát.