Ez vár csapatainkra az október 16-17-i hétvégén

Ez vár csapatainkra az október 16-17-i hétvégén

Tanulási fázisban vagyunk

Szombaton a DVL gyermek I-bajnokság 1. fordulójában Dorogon játszik csapatunk. Előbb 10 órakor a Soproni VSE, majd 12-kor a hazai Új-Hullám SE lesz az ellenfelünk.

Lajtai Andor edző: – Azok a gyerekek játszanak, akik az országos gyermekbajnokságban kevesebb lehetőséghez jutnak, valamint a fiatalabbak alkotják még a csapatot. Három korosztályból áll össze a csapat. A tanulás, a rutinszerzés az elsődleges, először játszunk ebben a formációban, a héten volt közös játék két kapura, hogy szokjuk egymást, de még az út az elején járunk. Meglátjuk, mire megyünk a két meccsen.

Kiderül, hol tartunk

A férfi ob II 2. fordulójában Székesfehérvárra utazunk. Ma 12 órakor a Balatonfűzfő, 16-kor a PTE-PEAC csapatával mérjük össze erőnket.

Dubinák Péter edző: – Az első meccsen a Balaton VK ellen kötelező a győzelem, a másodikon nem lesz egyszerű dolgunk, a Pécs talán a legerősebb ebben a mezőnyben, de jó erőfelmérő lesz ez a mérkőzés arra, hogy lemérjük, hol is tartunk valójában.

Verhető ellenfelek

Vasárnap a fiú országos bajnokságban a győri Aqua Sportközpontban a Balaton VK csapatait fogadjuk. A gyermekmérkőzés 10, a serdülőmérkőzés 11.15, az ifjúsági 12.30 órakor kezdődik.

Hargitai Attila, a gyermekcsapat edzője: – A Balaton ellen itthon nagy koncentrációra lesz szükség, hogy ne ajándékozzunk könnyű gólokat az ellenfélnek, mint az előző fordulóban. Kell a kiegyensúlyozott teljesítmények mellett egy-két extra teljesítmény, ami abszolút benne is van a csapatban.

Dubinák Péter, a két idősebb korosztály edzője: – Ismét verhető ellenfél érkezik hozzánk. Ha úgy állunk a meccsekhez, mint a Kanizsa ellen, akkor nem lehet gond, ha viszont úgy, ahogyan az idegenbeli meccseken viselkedtünk, akkor ismét kellemetlen helyzetbe hozhatjuk magunkat