Ennél több van bennünk

Ennél több van bennünk

  • Post category:Vízilabda

A második forduló elmaradt mérkőzései

Tatabánya–Győri VSE 17–4 (3–0, 3–2, 4–1, 7–1)

Tatabánya, fiú gyermek országos bajnokság.

GYVSE: Tóbiás Bence – Szenczi Flórián, Hateier Mátyás 3, Borbély Sándor, Tatai Patrik 1, Varga András, Kovács Máté, Lázár Zsombor, Sass Levente, Baross Gerzson Károly, Svec András Áron, Horváth Zsombor, Erős Benedek. Edző: Hargitai Attila.

Hargitai Attila: – Már a mérkőzés elején látszódott a Tatabánya rendkívül jó kapusteljesítménye, ami szépen lassan elbizonytalanított minket, így a mérkőzésen könnyű gólokat kaptunk lefordulásból. A helyzeteink megvoltak, de a lövéseinket olvasta a kapus, és a végére fizikálisan is elfáradtunk. A körülményekhez képest próbáljuk a legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből a héten, reméljük, ez elég lesz a jövőben a fejlődéshez.

Tatabánya–Győri VSE 20–3 (5–1, 6–0, 4–0, 5–2)

Tatabánya, fiú serdülő országos bajnokság.

GYVSE: Móricz Flávió – Szenczi Flórián 1, Hateier Mátyás 1, Tatai Patrik, Kocsis Ádám 1, Mihalics Attila, Svec András Áron, Szaszák Tamás, Sass Levente, Nagy Csongor, Varga András, Mucza Erik Attila. Edző: Dubinák Péter.

Tatabánya–Győri VSE 19–2 (3–2, 3–0, 8–0, 5–0)

Tatabánya, fiú ifjúsági országos bajnokság.

GYVSE: Móricz Flávió – Baross Gerzson Károly, Pintér Gáspár 1, Kovács Barnabás, Kocsis Ádám 1, Mihalics Attila, Borbély Sándor, Szaszák Tamás, Lázár Zsombor, Nagy Csongor, Mucza Erik Attila. Edző: Dubinák Péter.

Dubinák Péter: – Tudtuk, hogy erősebb az ellenfél, de ez a játék akkor is elfogadhatatlan volt, mélyen tudása alatt játszott a csapat. Idén újabba osztályt léptónk a fiúkkal, a tanulás elkerülhetetlen. Új ellenfelek, új játék stílus, új ingerek. Sajnos nem a legjobb időpontban találkoztunk ellenfelünkkel, ráadásul az utóbbi időben többen is abbahagyták, vagy gondolkodnak a játék folytatásán, ezzel kicsit cserben hagyták a csapatot. Talán a következőkben már kicsit könnyebb ellenfelek következnek, elhisszük, hogy tudunk jobban is játszani. Ehhez szükség van mindenki maximális hozzáállására!