Elsőre nem volt ez rossz

Elsőre nem volt ez rossz

  • Post category:Hírek

Kezdtek a lányok az Országos Bajnokságban

Polo SC–Győri VSE 12–7 (3–1, 4–2, 3–2, 2–2)
Budapest, lány ifjúsági országos bajnokság.
GYVSE: Nemes Flóra – Hateier Nelli, Horváth Dorina Anita, Buruzs Anna Katica 1, Tóth Boglárka, Németh Veronika 2, Kiss Anita, Kamondi Olivia, Korsós Kitti, Dróth Izabella 4, Torma Luca Emma. Edző: Vogel Zsolt.
 
Polo SC–Győri VSE 13–7 (2–3, 1–2, 5–1, 5–1)
Budapest, lány serdülő országos bajnokság.
GYVSE: Nemes Flóra – Finta Zsuzsanna, Hateier Nelli, Tátrai Aliz, Buruzs Anna Katica 2, Balogh Beatrix, Németh Veronika 3, Kiss Anita, Tánczos Réka, Svec Anna Sába 2, Korsós Kitti, Sásdi Lisa Marie, Iszak Tamara, Torma Luca Emma. Edző: Vogel Zsolt.
 
Vogel Zsolt: – Serdülőben jól kezdtük, de aztán kicsit elfáradtunk, a helyzetkihasználás megfordult, ekkor már mi hagytuk ki a ziccereket, a védekezésünk is visszaesett kicsit. Kár, mert lehetett volna győzelemmel is rajtolni. Látjuk a hibákat, hogy miben kell javítanunk. Védekezésben ilyen hibákat nem lehet elkövetni, mert támadásban ennél a hét-nyolc gólnál egyelőre nincs több bennünk. Az ificsapat sem játszott rosszul, mindkét korosztályban az ob I-re próbáljuk egy kicsit felkészíteni azokat a játékosokat, akik ott is lehetőséget kapnak.
 
Polo SC–Győri VSE 8–16 (2–3, 2–6, 1–3, 3–4)
Budapest, lány gyermek országos bajnokság.
GYVSE: Balogh Beatrix – Tánczos Réka 2, Tátrai Aliz 3, Sásdi Lisa Marie, Finta Zsuzsanna 3, Iszak Tamara 1, Svec Anna Sába 7, Polgár Csenge. Edző: Hámori Péter.
 
Hámori Péter: – Csak dicsérni tudom a lányokat, kevesen voltunk, gyakorlatilag egy cserém volt csak, de szívüket-lelküket kitették a medencében a játékosok. A megbeszéltek nagy részét megvalósították, összeszedetten vízilabdáztak. Az emberelőnyös szituációkat gyakorolni kell, és kapuban is van még fejlődési potenciál, de ez egy újonc kapus esetében természetes, a meccsekkel együtt jön majd a rutin is.